Neler Yeni

Öneri Müzik İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
valla usta tam senin bütçe değil ama ses kalitesi harika.

Kz s1d, earbuds ya da airdots alacağım. İnternetten çok nadir alışveriş yapıyorum da beğenmezsem iade edebilirim herhalde.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Bluetooth kulaklık almak istiyorum fakat bazı sorularım da var.
Bluetooth kulaklıkların ses kalitesi kabloluya oranla daha düşük diye biliyorum. Mesela 200 liralık bir bluetooth kulaklık alsam bunun ses kalitesi nasıl olur? Öyle "ses kalitesi kusursuz olmalı" falan demiyorum ama 20 liralık kablolu kulaklık kalitesi de kesinlikle idare etmez. 150 lira versem memnun kalır mıyım yoksa 200-250 vermek zorunda mıyım? Kısa ömürlü olmamalı tabii ki.
Bir de kulağıma oturmaması ve silikon kulaklığımdaki gibi acıtması ihtimali olur mu?
En fazla 200 liralık önerirseniz mutlu olurum.
xiaomi kulaklıgı vardı o güzel denedimde kendim qcy t1c kullanıyorum 2 sene oldu hala canavar gibi çok memnunum.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

burakylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak
Biraz daha para biriktirip JBL t500bt almanı öneririm kendim kullandığımdan demiyorum fiyatına göre en iyisi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Şehmuscan Yardımcı
Bluetooth kulaklık almak istiyorum fakat bazı sorularım da var.
Bluetooth kulaklıkların ses kalitesi kabloluya oranla daha düşük diye biliyorum. Mesela 200 liralık bir bluetooth kulaklık alsam bunun ses kalitesi nasıl olur? Öyle "ses kalitesi kusursuz olmalı" falan demiyorum ama 20 liralık kablolu kulaklık kalitesi de kesinlikle idare etmez. 150 lira versem memnun kalır mıyım yoksa 200-250 vermek zorunda mıyım? Kısa ömürlü olmamalı tabii ki.
Bir de kulağıma oturmaması ve silikon kulaklığımdaki gibi acıtması ihtimali olur mu?
En fazla 200 liralık önerirseniz mutlu olurum.
Mart ayında Haylou GT1 almıştım. Hepsiburada dan. Şuan 130 TL. Ama gt1 pro alabilirsin sen. Ben gayet memnunum. Dışardaki sesleri fulden kapatıyor. FİYATINA GÖRE gerçekten şahane bir müzik deneyimi sağlıyor. Mikrofonu iyi. Ev ortamında kaliteli bir şekilde karşıya sesi iletiyor. Ama kulak içine sıpdığı için dışarı da tüm sesleri algılıyor ve çok kötü oluyor. Ama alıştım. 160 TL fln dı pro su onu alabilirsin. Cidden pişman olmazsın

Top Bottom