Öneri Müzik İçin kulaklık öneri (YD)

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,268
Yurt dışından arkadaş gelicek 100-150 dolara falan ordan buraya
Müzik dinlemek için basslar ve ses netliği önemli güzel ve doygun bi ses kalitesi veren bir kulaklık getirtmek istiyorum tr'ye göre ne kadar uyguna gelie
Yoksa çocuk hazır geliyorken yine 1more sonoflow'mu getirsin?

Müzik dinlemek için basslar ve ses netliği önemli güzel ve doygun bi ses kalitesi veren bir kulaklık getirtmek istiyorum tr'ye göre ne kadar uyguna gelie
knk telde mi kullanican kablosuz mu odyofil kablolu bisiler mi ariyon biraz daha belirginlestir istegini

Kablosuz telefon için yazmayı unutmuşum kusura bakma
hocam ben de uyuyakalmisim sen de ousura bakma

simdi bikac tane secenegin var

sennheiser hd 350bt/450bt fiyatina göre ancsi pek iyi degil ama ses kalitesi olarak digerlerinden önde.

anker soundcore q30/35 hangisi fiyat araligindaysa.

soundcore space one.

1more sonoflow da iyidir q30 ile yakın kulaklıklar.

kulakustu onerdim kulakici veya kulakustu demedigin icin

Live 770nc al bende var baya kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günde 30dk fln kullanıyorum. 3 aydan fazladır sarj etmedim

hocam ben de uyuyakalmisim sen de ousura bakma

simdi bikac tane secenegin var

sennheiser hd 350bt/450bt fiyatina göre ancsi pek iyi degil ama ses kalitesi olarak digerlerinden önde.

anker soundcore q30/35 hangisi fiyat araligindaysa.

soundcore space one.

1more sonoflow da iyidir q30 ile yakın kulaklıklar.

kulakustu onerdim kulakici veya kulakustu demedigin icin
Q35 ile karşılaştırmıştım Q35 ses kalitesini pek sevmemiştim şimdi 1 more çok hoşuma gitti ses kalitesi ve bass dengesiyle tr'ye gelmiyor daha birtane ondan mı getirtsem yedek yoksa Beklesenmi bu bozulana kadar başka daha iyi kulaklıklarda çıkar piyasaya

Q35 ile karşılaştırmıştım Q35 ses kalitesini pek sevmemiştim şimdi 1 more çok hoşuma gitti ses kalitesi ve bass dengesiyle tr'ye gelmiyor daha birtane ondan mı getirtsem yedek yoksa Beklesenmi bu bozulana kadar başka daha iyi kulaklıklarda çıkar piyasaya
butce degismeyecekse bence beklemeye degmez

elimde farklı klasmanlarda bir çok kulaklık vardı en son hepsini elimden çıkarıp bi tane WF-1000XM5 aldım bi güzel de EQ ayarladım mı çiçek gibi oldu bence müzik dinlemeyi seven birisi müzik dinlemeye uzun zaman ayıran birisinin yapabileceği en iyi iş bir hi end kulaklık almak ve özelleştirmek onun haricinde elimde zamanında 600 TL'ye aldığım qcy kulaklık ile bile 9 band güzel bir EQ yaparsam sürücünün el verdiğince en iyi sesi almış oluyorum
demem o ki beğendiğin bi hi end kulaklığı al yada uygun fiyatlı bir şey seçip kendine göre eq ayarla
bence çoğu dinleyicinin kulaklıkta aradığı "ses kalitesi" parametresi kendi zevkine göre ayarlanmış bir ses profili
en kaliteli kulaklığı almanız size kulaklığın fiziksel olarak verebileceği en iyi sesi verir belki ama o 600 tllik kulaklık profili aslında sizin zevkinize uydugundan onu seçersiniz
niye bu kadar uzun yazdım can sıkıntısı

Marshall major V

hocam alirken goz onunde bulundurun 100 saat pil suresi veriyor ama anc ozelligi bulunmuyor
Anc riskli geliyor bana çok elzem durumlar harici , hayattan bağını koparıyor resmen

Geri