Neler Yeni

Müzik uygulaması önerisi

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Redmi note 11se kullanıyorum ve uygulamasında aşırı derecede reklam çıkıyor yani insanın kullanası gelmiyor şöyle sade görünüşlü bir uygulama varmı reklamsız vs. Samsung music kullanıyordum ve baya iyiydi eski samsung telefonumda sonra redmi için yükledim aynı performansı alamayınca sildim youtube premium var ama sarmıyor giresim gelmiyor yt musice spotifayı deniyeyim dedim 3 aylık üyeliğini aldım oda sarmadı yokmu şöyle güzel sade düzgün bir uygulama Xiaomi nin uygulamasının eski sürümlerinde varmıdır reklam vs. Onları yükliyeyim

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Redmi note 11se kullanıyorum ve uygulamasında aşırı derecede reklam çıkıyor yani insanın kullanası gelmiyor şöyle sade görünüşlü bir uygulama varmı reklamsız vs. Samsung music kullanıyordum ve baya iyiydi eski samsung telefonumda sonra redmi için yükledim aynı performansı alamayınca sildim youtube premium var ama sarmıyor giresim gelmiyor yt musice spotifayı deniyeyim dedim 3 aylık üyeliğini aldım oda sarmadı yokmu şöyle güzel sade düzgün bir uygulama Xiaomi nin uygulamasının eski sürümlerinde varmıdır reklam vs. Onları yükliyeyim
Spotifyın neyini sevmedin, söyle ki ona göre öneri yapalım.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spotifyın neyini sevmedin, söyle ki ona göre öneri yapalım.
Hocam sadece şarkı ismi gözüksün dk saniye bide tekrar çal vs. Olsun işte myt indirilenler kısmı tarzı bir şey xiaomini kendi uygulaması yeterli oluyor ama işte reklamlar var spotifyda hocam ufak nakaratlar vs yok mesela bi 15 20 saniyelik nakarat olur tekara çalda saatletce dinlerim ama myt gibi her şey bulunmuyor

Top Bottom