Neler Yeni

Müzik uygulaması sizce en uygun ve iyi ?

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Telefondan ise youtube music kullanıyordum son 2 aydır ama iphone'a ait olan kendi müzik uygulaması kadar stabil çalışmadığı için artık bilgisayar üzerinden atıp kendi uygulamasından dinliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondan ise youtube music kullanıyordum son 2 aydır ama iphone'a ait olan kendi müzik uygulaması kadar stabil çalışmadığı için artık bilgisayar üzerinden atıp kendi uygulamasından dinliyorum
Zorlamış ama seni uğraştirmis

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Serhat Bulut
Bence Spotify. Çünkü bir çok sanatçı mevcut, arayüzü güzel, her platformda mevcut ve storylerde paylaşabiliyorsun.

Spotify çok iyi telefonu kumanda olarak kontrol ederek PCdeki müziği kontrol edebiliyorum. çok ama çok fazla müzik var ve playlist takip etme olayı olsun, discord beraber dinleme olayı vs. çok daha avantajlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
Spotify çok iyi telefonu kumanda olarak kontrol ederek PCdeki müziği kontrol edebiliyorum. çok ama çok fazla müzik var ve playlist takip etme olayı olsun, discord beraber dinleme olayı vs. çok daha avantajlı
Baya baya iyi DC olayını sevdim entegre işler çıkartmış baya bilmiyordum sağol dostum ?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Müzik uygulamasına neden para veriyor diye bir soru sorsam kötü bir soru sormuş olurmuyum acaba kankam. Müziğin en iyisini araştırmak daha iyi hazır bulucuk diyorum ben o tür uygulamalara.

Baya baya iyi DC olayını sevdim entegre işler çıkartmış baya bilmiyordum sağol dostum ?
mesela ben bir müzik dinliyorum dcde arkadaşım benim profilim üzerime tıklıyo ve beraber oynat özelliğiyle aynı anda dinliyoruz ve hakimiyet bende! istediğim şarkıyı açtığımda karşı tarafta da aynı şarkı çalmaya başlıyor. bence çok iyi bir özellik.... rica ederim :)

Top Bottom