Neler Yeni

Müzik uygulaması sizce en uygun ve iyi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
Müzik uygulamasına neden para veriyor diye bir soru sorsam kötü bir soru sormuş olurmuyum acaba kankam. Müziğin en iyisini araştırmak daha iyi hazır bulucuk diyorum ben o tür uygulamalara.
Sor tabi kardeşim ayipsin ya bı kere telefonda suanki olduğu gibi forumda sana yazarken altta müzik çalıyor ve güzel mix ses kalitesi alıyorum ama ücret vermek bende istemem şuan ücretsiz deneme kullanıyorum sana da saygım sonsuz ??

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Sor tabi kardeşim ayipsin ya bı kere telefonda suanki olduğu gibi forumda sana yazarken altta müzik çalıyor ve güzel mix ses kalitesi alıyorum ama ücret vermek bende istemem şuan ücretsiz deneme kullanıyorum sana da saygım sonsuz ??
O zaman sana öneri şarkı . Ajda pekkan - yakar geçerim ? ? ? ?

zibiding

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Salgın
Instagram
www.instagram.com/emresalgin
Steam
emresalgin
Twitter
emresalgin
Facebook
y.emre.salgin
ben şahsen apple music kullanıyorum internette diğer müzik sağlayıcılarla olan kıyaslamaları var(en kalitelisi denilebilir). aile paylaşımı ile güzel ücretlere geliyo (çoklu kullanımda). ayrıca 3.parti tarayıcı uygulaması ve windows üzerinden itunes programı ile rahatca kullanılabiliyor. benim için tek olumsuz kısmı playlist(kendi playlistini oluşturamama) ve önerilen müzikleri olmaması. iyi forumlar :)

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
spotifyı 4 senedir kullanıyorum tek eksisi şarkıların remixlerinin olmayışı o da telif sorunlarından bu arada ilk 3 ay1tlydi bi ara ama hala devam ediyor mu bilmiyorum diğer platformları deneyimlemedim ama ses kalitesi bence çok güzel global bir uygulama zaten yazılımsal hatası yok denilebilir adamı üzmez :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bir süre kullandım ancak pek hoşuma gitmedi.

.Tolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Karadeniz
apple music kullanıyorum ve tavsiye ederim. Spotify çok basit kalıyor yanında diyebilirim.

Tahres

80+
Youtube müzik. Çünkü spotify da her şarkı olmayabiliyor bazen. Ama YT Müzik de öyle bir sıkıntı yok.

Top Bottom