Müziklerimiz Nasıl Olmuş?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,162

Suno AI ile bir pop bir slow müzik ürettik. Haftasonu bir slow daha yükleyeceğiz. Müzikler nasıl olmuş? Klip nasıl? Neyi değiştirebiliriz?

Bunları kimse açıp dinlemez bence kötü olmuş yapay zeka olduğu bu kadar belli olmaması lazım

Gerek klip görselleri, gerek müzik içeriği açısından güzel değil. Ayrıca bu tarz müzikler dinlenmiyor maalesef.

Beğenmediğiniz kısım müziğinin yapay zeka üretimi olması mı sözleri mi, klip görselleri mi? Kendinizi nasıl geliştirebiliriz?
klip görselleri itici baya dinlemek isteyen adamı ble soğutan cisnten, ses olarak yapmacık değil çok ancak dha güzel bir beat ritim daha kalemine uygun ve gençlere hitaben şeyler daha iyi olur bence

sana koşarım fena değil aslında. 2000 ler türkçe pop şarkısı gibi olmuş.+35 yaş dinler bence

klip görselleri itici baya dinlemek isteyen adamı ble soğutan cisnten, ses olarak yapmacık değil çok ancak dha güzel bir beat ritim daha kalemine uygun ve gençlere hitaben şeyler daha iyi olur bence
Çok teşekkür ederim hocam. Kliplerde değişikliğe gitmeyi deneyeceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana koşarım fena değil aslında. 2000 ler türkçe pop şarkısı gibi olmuş.+35 yaş dinler bence
Açıkçası onu ben de sevdim. Dinliyorum birkaç gündür (yaş 26)

Yapay zekayı kendinizi geliştirip daha iyi işler yapma amacıyla değil de direkt müziği yapan bir araç olarak kullanırsanız hiç bir başarı elde edilemez. Suno.ai ile 3 saniyede bu şarkılar yapılabilir, önemli olan kendi emeğinizle yapmış olmanız.

Suno AI ile bir pop bir slow müzik ürettik. Haftasonu bir slow daha yükleyeceğiz. Müzikler nasıl olmuş? Klip nasıl? Neyi değiştirebiliriz?
Benim yakın arkadaşta yapıyor böyle muzikler. kanalı var şuanda.

Yapay zekayı kendinizi geliştirip daha iyi işler yapma amacıyla değil de direkt müziği yapan bir araç olarak kullanırsanız hiç bir başarı elde edilemez. Suno.ai ile 3 saniyede bu şarkılar yapılabilir, önemli olan kendi emeğinizle yapmış olmanız.
Sözleri bize ait zaten hocam. Ama ne notadan anlıyoruz ne sesimiz güzel. Yoksa biz de özgün çalışmalar yapmak istiyoruz tabi ki. Amatör olarak kendimizi denemek istedik farklı bir alana yönelmeyi de seçeneklerimiz arasına aldık.

Geri