fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,162
Suno AI ile bir pop bir slow müzik ürettik. Haftasonu bir slow daha yükleyeceğiz. Müzikler nasıl olmuş? Klip nasıl? Neyi değiştirebiliriz?
Beğenmediğiniz kısım müziğinin yapay zeka üretimi olması mı sözleri mi, klip görselleri mi? Kendinizi nasıl geliştirebiliriz?Bunları kimse açıp dinlemez bence kötü olmuş yapay zeka olduğu bu kadar belli olmaması lazım
klip görselleri itici baya dinlemek isteyen adamı ble soğutan cisnten, ses olarak yapmacık değil çok ancak dha güzel bir beat ritim daha kalemine uygun ve gençlere hitaben şeyler daha iyi olur benceBeğenmediğiniz kısım müziğinin yapay zeka üretimi olması mı sözleri mi, klip görselleri mi? Kendinizi nasıl geliştirebiliriz?
Çok teşekkür ederim hocam. Kliplerde değişikliğe gitmeyi deneyeceğiz.klip görselleri itici baya dinlemek isteyen adamı ble soğutan cisnten, ses olarak yapmacık değil çok ancak dha güzel bir beat ritim daha kalemine uygun ve gençlere hitaben şeyler daha iyi olur bence
Açıkçası onu ben de sevdim. Dinliyorum birkaç gündür (yaş 26)sana koşarım fena değil aslında. 2000 ler türkçe pop şarkısı gibi olmuş.+35 yaş dinler bence
Sana koşarım ne abi? Adam bu kadar sabırsız mı?sana koşarım fena değil aslında. 2000 ler türkçe pop şarkısı gibi olmuş.+35 yaş dinler bence
Biz koşuyoruz kardeşim hayat hızlı akıyor kaçırmamak lazımSana koşarım ne abi? Adam bu kadar sabırsız mı?
Sana yürürüm olmalıydı ilk önce
Vay be ismine dikkat etmemiştim, mesajından farkettim.
Benim yakın arkadaşta yapıyor böyle muzikler. kanalı var şuanda.
Suno AI ile bir pop bir slow müzik ürettik. Haftasonu bir slow daha yükleyeceğiz. Müzikler nasıl olmuş? Klip nasıl? Neyi değiştirebiliriz?
Sözleri bize ait zaten hocam. Ama ne notadan anlıyoruz ne sesimiz güzel. Yoksa biz de özgün çalışmalar yapmak istiyoruz tabi ki. Amatör olarak kendimizi denemek istedik farklı bir alana yönelmeyi de seçeneklerimiz arasına aldık.Yapay zekayı kendinizi geliştirip daha iyi işler yapma amacıyla değil de direkt müziği yapan bir araç olarak kullanırsanız hiç bir başarı elde edilemez. Suno.ai ile 3 saniyede bu şarkılar yapılabilir, önemli olan kendi emeğinizle yapmış olmanız.