Amd olduğu kesinEkran kartınız ne
Bn burdayım yalnızReis nvidia seçeneği varken o paraya xxx amd kartı alırsın diye öneren arkadaşlara sormak lazım çözümünü
amd aldım bilerekten ya nvidai daha pahalı mw2 de 150 fps alamazdım amd almasamReis nvidia seçeneği varken o paraya xxx amd kartı alırsın diye öneren arkadaşlara sormak lazım çözümünü
Ekran kartını sökrx 6700 xt
neden wattman hatasının ilgisi varmı zaten bios güncellicektimEkran kartını sök
Bütün ramları sök
Bios pilini çıkart 2dk çay fln iç
Bu arada biosu sıfırlanmış olacak ram mhzlarını fln düzelt
Ram önceki ramlarınsa silgiyle sil
Kasaya usb yada taşınabilir disk takılı olmasin
Watman bir hata değildir watman sistemi hertürlü olaydan korumak amacıyla bazen yanlış yapıyo buda yazdiklarim olmazsa bios güncelle driveri sil daha sonra whoq olanı indir(sanırım öyle yazılıyodu)neden wattman hatasının ilgisi varmı zaten bios güncellicektim
sorunla alakalı bir yanıt göremedimGeçmiş olsun dostum. AMD almayın dedikçe bize laf edenler vardı hani. Heh onlara diyorum. Bu konu bu forumda 2.konu. Daha öncede bir arkadaş açmıştı.
AMD ekran kartı almayın almayın almayın. 3060 a paran yetmiyorsa 3050 al. 75-80 FPS alacağına 55-60 alırsın. Bir süre oynarsın bu zaman zarfında para biriktirirsin. 3050 yi satar üstünü tamamlar daha güncel nvidia kart alırsın. İlla sistemi dizerken almana gerek yok. Ancak diğer bileşenlerin yükseltmeye uygun olması gerekiyor. Buna uygun sistem dizersin.
ben fps istiyorum uğraşmak istemiyorum 60 fps oynıcaksam hiç oynamam daha iyi 240 hz ekranı boşamı aldımGeçmiş olsun dostum. AMD almayın dedikçe bize laf edenler vardı hani. Heh onlara diyorum. Bu konu bu forumda 2.konu. Daha öncede bir arkadaş açmıştı.
AMD ekran kartı almayın almayın almayın. 3060 a paran yetmiyorsa 3050 al. 75-80 FPS alacağına 55-60 alırsın. Bir süre oynarsın bu zaman zarfında para biriktirirsin. 3050 yi satar üstünü tamamlar daha güncel nvidia kart alırsın. İlla sistemi dizerken almana gerek yok. Ancak diğer bileşenlerin yükseltmeye uygun olması gerekiyor. Buna uygun sistem dizersin.