Çözüldü✓ Mx- 6 4gr vs thermal grizly krynout 1gr

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,645
Merhabalar,
Başlıkta da yazdığım gibi ikisinden birini alacağım. Hangisini alayım..işlemci 7700x

Merhabalar,
Başlıkta da yazdığım gibi ikisinden birini alacağım. Hangisini alayım..işlemci 7700x
İkisi de üzmez. Farketse etse ±1° farkeder. İstediğini/ucuz olanını al geç

Ben hep 4gr alıyorum sonra atıyorum veya arkadaşlara veriyorum 1gr al daha mantıklı 4gr standart kullanıcı için saçma biraz oda sıcaklığında dura dura akışkanlığıda değişti hep benimkilerin açıldıktan sonra

Ben hep 4gr alıyorum sonra atıyorum veya arkadaşlara veriyorum 1gr al daha mantıklı 4gr standart kullanıcı için saçma biraz oda sıcaklığında dura dura akışkanlığıda değişti hep benimkilerin açıldıktan sonra
Neden maçuna bir şey olmuyorki

1 gr az degilmi ondan sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç kez kullanabilirim

Corsair, Arcitc bir çok marka aldım ilk açılıştan sonra 4gr minimum 2 yıl gidiyor cpu ve gpuya kullanırsan bende hep akışkanlığı değişti ve sulandı macunlar ilk geldiği gibi kalmadı o yüzden 1gr alıyorum artık 1gr tam işlemci için yeter diye biliyorum gpu yada süreceksen 2 gr almalısın da bir videosunda vardı hatta 1 gr tam bir işlemcilik diye sanki yalanda olmasın ama ben 1gr macunu hem işlemci hemde gpuya yettiririm :D

Macun zaten 1-2 yılda bir değiştiriliyor 1gr alın derim elinizde duracağına 4gr macun

Ozaman 1 gr alıyorum. Yardım için saolun

Geri