Buda çok iyi kesinlikle tavsiye ederim ama bütçeniz varsa yeni MX-6 dan alabilirsiniz. MX-4 e nazaran %20 ye yakın daha performanslı. Sıvı soğutmayla birlikte MX-6 kullanıyorum mükemmel oldu. Aklınızda olsun. ^^
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Kryonaut Termal Macun Kryonaut termal macun baştan sona ekstrem hız aşırtma topluluğunun yüksek performans beklentilerini karşılama hedefi ile tasarlandı. Kryonaut aynı zamanda kritik öneme sahip endüstriyel soğutma uygulamaları için...
200 kusur TL'ye aldim geçenlerde amazon uzerinden satici teknobiyotikti elime ulastiktan 2 gun sonra arandim icine islemci koyulmus olmasi gerek kamera kayitlarindan gorunen bu denildi ama oyle birsey yoktu belli ki bi yanlislik olmus bu da boyle bir animdir
İşte o kişiden kişiye değişiyor hacım. 3Kwm fazla olabilir ancak dediğim gibi 2 senede 1 kere macun yenileyenler hariç F/P değil.
Ben alım satım yapıyorum. Sürekli GPU - CPU macunu sürüyorum. Hem F/P hem bilindik olduğundan 8GR MX-4 alıyorum. 8GR'lık 1 tüp max 2 ay gidiyor bana.
termal macun alırken sadece kw değerine bakıp o bundan daha iyi demeyin öyle olmaya biliyor, varsa gerçek testlerine bakın. bence mx 6 tercih edilmeli biraz daha para verip sonuçta uzun yıllar kullanılacak bu macun daha güncel ve iyi bir model olması önemli.