İnceleme MX4 vs GD900-1 Rtx 3070Ti Test

Reaksiyon skoru
4
Kullanılan ekran kartı MSİ Ventus 3x RTX3070Tİ. Uygulanan test vk furmak 30 dakikadır.
Mx4 RTX3070Tİ Hotspot sıcaklığı 103 derece.
GD900-1 RTX3070Tİ Hotspot sıcaklığı 83 derece.

ben testlerin doğruluğundan şüpheliyim bu kadar fark anormal bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GD900 dediğiniz macunu birkaç haftadır forumda görüyorum hem o kadar iyi bir şeye benzemiyor hem de mx4 ile arasında bu kadar fark olacağını sanmıyorum

ben testlerin doğruluğundan şüpheliyim bu kadar fark anormal bence

GD900 dediğiniz macunu birkaç haftadır forumda görüyorum hem o kadar iyi bir şeye benzemiyor hem de mx4 ile arasında bu kadar fark olacağını sanmıyorum
bencede , mx4 kişisel kullanım için gd900 e bin basar , gd900 ise bilgisayarcılar veya toplu iş yapanlar için testin sonuçlarını mı yanlış yazdı acaba

bencede , mx4 kişisel kullanım için gd900 e bin basar , gd900 ise bilgisayarcılar veya toplu iş yapanlar için testin sonuçlarını mı yanlış yazdı acaba
Gd900 değil gd900-1. GPU sıcakılığı değil GPU hotspot sıcaklığıdır mx4 pumpout yaptığı için hotspot 103 derece

Gd900 değil gd900-1. GPU sıcakılığı değil GPU hotspot sıcaklığıdır mx4 pumpout yaptığı için hotspot 103 derece
gd900 -1 yazmaya erindiğim için gd900 yazdım test videosu veya fotoğraf eklesene

madem inceleme konusu açtın , detay koy konuya biraz

gd900 -1 yazmaya erindiğim için gd900 yazdım test videosu veya fotoğraf eklesene

Fotoğraf eklemeye gerek yok biraz araştırmayla videolara bakabilirsiniz.

Gd900-1 rampage t100 ayarında bir macun rampage t100 bi tık daha iyi 1 2 derece kadar.

Adamın kullandığı gd900 modeli gd900-1 modeli bile değil ona rağmen farkını koymuş gd900

Son düzenleme:
Fotoğraf eklemeye gerek yok biraz araştırmayla videolara bakabilirsiniz.

Gd900-1 rampage t100 ayarında bir macun rampage t100 bi tık daha iyi 1 2 derece kadar.

Adamın kullandığı gd900 modeli gd900-1 modeli bile değil ona rağmen farkını koymuş gd900
redditte paylaşan adamın testte mx4 kullanırken kart yüksek voltajda çalışıyor ve 15w fazla çekiyor doğru bir test değil

-1 ne bilmem ama gd900 mx4e yakın bile değil hele ki yüksek güç çeken kartlarda 1 yılı tamamlamadan gidiyor

ayrıca macunları stabil değil çok kötü örnek gelme ihtimali de var

Son düzenleme:
redditte paylaşan adamın testte mx4 kullanırken kart yüksek voltajda çalışıyor ve 15w fazla çekiyor doğru bir test değil

-1 ne bilmem ama gd900 mx4e yakın bile değil hele ki yüksek güç çeken kartlarda 1 yılı tamamlamadan gidiyor

Gd900 ayrı model gd900-1 ayrı model ve bendeki gd900-1 modeli ve mx4den daha kaliteli bir macun.

Benim kimseye yalan borcumda yok bizzat test ettim.

Gd900 ayrı model gd900-1 ayrı model ve bendeki gd900-1 modeli ve mx4den daha kaliteli bir macun.
sanmıyorum uzun kullanımda kendini salacaktır yine de emin konuşmayayım elimden geçmedi ve adam akıllı test eden yok

Estağfurullah yalan demiyorum ama durum karışımış biraz mx4ü yanlış sürmüşsünüz 103 görmemesi lazım normal şartlarda macunların arasında max 2-3 derece oynamalı

sanmıyorum uzun kullanımda kendini salacaktır yine de emin konuşmayayım elimden geçmedi ve adam akıllı test eden yok

Estağfurullah yalan demiyorum ama durum karışımış biraz mx4ü yanlış sürmüşsünüz 103 görmemesi lazım normal şartlarda macunların arasında max 2-3 derece oynamalı
Uzun kullanımda sıkıntı yaşamamışlar genelde. Ama ben bizzat uzun kullanımı test edicem. Şuan hem işlemcide sürülü hem ekran kartımda 6 ay sonra konu açıcam.

Mx4 laptopta 1 hafta dayaniyodu sonra isiları salıyodu
Gpuya asla sürmem
Aynen dediğiniz gibi direct die olan hiçbir yüzeye uygulanmamalı . 1.5 senedir işlemcimde kullanıyorum ısı dağıtıcılı yüzeyde sorun çıkarmıyor hatta 1.5 sene sonra mx-4 durumu şeklinde forumda paylaşacağım . Tahminimce pump out olmamıştır hatta ince termal ped gibi kalmıştır . Farklı bir sistemde yine benzer senaryoda bu dediğim olmuştu . (R5 7600/TR phontom spirit/Mx-4 1.5 senedir ısılarım halen stabil sorunsuz )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,849
Üyeler
174,253
Son üye
Cilingir
Geri