Hocam yeter mi yani 2gram kaç sefere gider? Bide hocam teknobiyotik orjinal mi ordan mı alayımtabıkıde mx6 yogunluk farkı var ve daha ıyı ve hızlı sekıldfe ısıyı iletiyor
Ben 4g macunu 6 tane laptopta kullandım hala yarısı duruyor. Evet teknobiyotik orijinal satıcı.Hocam yeter mi yani 2gram kaç sefere gider? Bide hocam teknobiyotik orjinal mi ordan mı alayım
Hocam sen ne kullanıyon x6 mı x4 müBen 4g macunu 6 tane laptopta kullandım hala yarısı duruyor. Evet teknobiyotik orijinal satıcı.
Kankam sana izah ettim zaten 6-7 kere gideceğini ve daha kıvamlı olduğunu. Bak başkaları da aksiin demiyor. Güven sorunun mu varHocam sen ne kullanıyon x6 mı x4 mü
mx-4Hocam sen ne kullanıyon x6 mı x4 mü
Ya hocam ince fikirliyim bende şimdi tam çözemedim x4 alsam çok sıcaklık farkı olur mu?Kankam sana izah ettim zaten 6-7 kere gideceğini ve daha kıvamlı olduğunu. Bak başkaları da aksiin demiyor. Güven sorunun mu var
Ya hocam ince fikirliyim bende şimdi tam çözemedim x4 alsam çok sıcaklık farkı olur mu?
Hee anladımmm tamam sağolun. TeşekkürlerKıvam olarakta mx-6 ömrü daha uzun.
max 1 2 derece degısırYa hocam ince fikirliyim bende şimdi tam çözemedim x4 alsam çok sıcaklık farkı olur mu?