LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Başlıktan da belli olduğu gibi güvenli midir güvenli olsa bile yasal mı Need For Speed Underground 2 yasal bir şekilde nereden indirebilirim?
GOG'u duydum GOG'da var mıdır bir de sorduğum ilk soru MYAbandonware güvenli ve yasal mıdır?Oyun satışta değil. CD bulursan belki öyle kurabilirsin.
Yasal değil.Yasal ve güvenlidir ama dikkatli kullanman gerekiyor. İndirdiğin dosyaları ne olur ne olmaz virüstotale at.
Aynen kanka bilgisayar kullanmayı dün öğrendim zaten.Yasal değil.
Güvenilir siteler için r/piracy, r/piratedgames, r/FREEMEDIAHECKYEAH megathreadlarına bak.
Yasal oynamak istiyorsan Cd almalısın.
Gta 6yi virüs totalde taratmanı sabırsızlıkla bekliyorum.Aynen kanka bilgisayar kullanmayı dün öğrendim zaten.
Alıntıyı görüntüle
Sen önce abandonware ne demek onu öğren dostum. Hadi iyi forumlar.Gta 6yi virüs totalde taratmanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Geliştirilmesi bırakıldığı telif haklarının da feshedildiği anlamına gelmiyor.Sen önce abandonware ne demek onu öğren dostum. Hadi iyi forumlar.
Tamam doğrudan yasal söylemim belki hatalı ama satılmayan ya da bir yerde bulamayacağımız ürünü ne yapalım. Firmanın kapısında mı yatalım. O zaman yasal değil, etik olarak bir sakınca yok diyelim. Sana uyar mı?Geliştirilmesi bırakıldığı telif haklarının da feshedildiği anlamına gelmiyor.
Kimsenin bir şey dememesi yasal olmadığı anlamın gelmiyor.
Konu sahibi yasal mı diyor ben hayır diyorum. Kullanma demiyorum ki.Tamam doğrudan yasal söylemim belki hatalı ama satılmayan ya da bir yerde bulamayacağımız ürünü ne yapalım. Firmanın kapısında mı yatalım. O zaman yasal değil, etik olarak bir sakınca yok diyelim. Sana uyar mı?
Tamam dostum yasal değil. Ama yaptığın şova değmedi. Girdim baktım doğru mu hatırlıyorum diye, megathread safe demiş.Konu sahibi yasal mı diyor ben hayır diyorum. Kullanma demiyorum ki.