My summer car boşta iken araç stop ediyor

Kekoin

80+
Reaksiyon skoru
0
my summer car da motor siklet hariç denediğim 2-3 araç gaz vermeyince vites boştayke nstop ediyor çözümünü bulamadım

Aga Karbüratör Ayarı Falan Sadece Satsumaya Yapılabiliyor Diye Biliyorum Diğer Araçlara Olmuyor Diye Biliyorum AMa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karbüratör ayarını yapın.
Aga Karbüratör Ayarı Falan Sadece Satsumaya Yapılabiliyor Diye Biliyorum Diğer Araçlara Olmuyor Diye Biliyorum AMa

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru ben satsumada yaşıyor sandım

o Gaz Vermediğinde Durma Olayı İçin Kekmet'de (Traktörde) Direksyonun Sağ Tarafında Bir Kol Var Ona Sol Click İle 3-/-5 Arası Bişey Tıkladın mı Hem İlerlemeyecek Hem De Motor Durmayacaktır Böyle Çözülebilir Ama Aracı Kendin Kapatmak İstediğinde Ona Sağ Click İle Basılı Tut Biraz O Zaten Eski Konumuna Geri Gelecektir Kapanacaktır Yani Böylelikle Stop Ettirebilirsin Ama Diğer Araçlarda Nasıl olur Bilemem 1 Haftadır Oynuyorum Bende Bildiğim Bu Kadar.
Hea Bide Satsumada Boşta İken Duruyorsa Ve Suyu -/- Yağı -/- Soğutucu Sıvısı -/- Fren Sıvısı -/- Benzini -/- Vsr. Tmm İse Fakat Boşta Stop Ediyorsa Carbüratör Ayarını Biraz Az Zengin Hale Getirmişsin Demektir Onun İçin Extra Aparat Vsr Gerek Ayarlarken Ama O Olmadan Da Ayarlanır Fakat Biraz İşin Zor olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,283
Üyeler
173,791
Son üye
erhanaydn0
Geri