E enessss 80+ Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 80 Reaksiyon skoru 37 12 Mart 2023 #1 Sitemi yaptım gayet sorunsuzdu.3gündür çalışıyodu bugün xampp'i açtığımda mysql error verdi.Siteye girmeye çalıştığımda bunu: phpmyadmine girmeye çalıştığımda ise bunu: verdi nasıl çözebilirim
Sitemi yaptım gayet sorunsuzdu.3gündür çalışıyodu bugün xampp'i açtığımda mysql error verdi.Siteye girmeye çalıştığımda bunu: phpmyadmine girmeye çalıştığımda ise bunu: verdi nasıl çözebilirim
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,579 Reaksiyon skoru 2,727 13 Mart 2023 #2 cpanel -> Select Php version gibi bir şey olacak, php sürümünü 7.4'e çek düzelir yüksek ihtimalle
E enessss 80+ Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 80 Reaksiyon skoru 37 14 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Flushixy yazmış: cpanel -> Select Php version gibi bir şey olacak, php sürümünü 7.4'e çek düzelir yüksek ihtimalle Devamı için tıklayın... hocam pazar günü acil bir ödevdi olmayınca sildim yükledim eğer bir daha hata alırsam dediğini yaparım
Flushixy yazmış: cpanel -> Select Php version gibi bir şey olacak, php sürümünü 7.4'e çek düzelir yüksek ihtimalle Devamı için tıklayın... hocam pazar günü acil bir ödevdi olmayınca sildim yükledim eğer bir daha hata alırsam dediğini yaparım