okartal08
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
Sende %88 dolu olsan konuşma hızın düşebilir
Sende %88 dolu olsan konuşma hızın düşebilir
Virüs girmiş olabilir, windows kurtarma modunda geri yüklemeyi dene. Ve ben illa şimdi demedim, format atarsan da ikiye böl öyle kullan dedim%91 diyor sağlığa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam şuan daha 1 klasörü açamıyorum 10 dakika suruyor 2ye nasıl böleyim şu halde
Düşsün düşmesin demiyorum ama bu kadar düşmemesi lazım.Sende %88 dolu olsan konuşma hızın düşebilir![]()
Virüs de yok gözüküyor malwarebytes mcafee ve kaspersky premiumla taradımVirüs girmiş olabilir, windows kurtarma modunda geri yüklemeyi dene. Ve ben illa şimdi demedim, format atarsan da ikiye böl öyle kullan dedim![]()
Yok, sıfırlama, kurtarma modunda bilgisayarı onar veya geri yükleme seçenekleri olmalı, güvenli modda da açabilirsin, karıştır ve eğer fark var ise sistemin zarar görmüş olabilir. Eğer güvenli modda veya sistem geri yüklemede bilgisayar eski haline dönerse, yanlış bir işlem yapılmıştır demektir. Ama sorun çözülmez ise format atmak zorunda kalırsın.O zaman sıfırlamak gerekmez mi bilgisayarı
Anladım hocam şimdi deneyeceğimYok, sıfırlama, kurtarma modunda bilgisayarı onar veya geri yükleme seçenekleri olmalı, güvenli modda da açabilirsin, karıştır ve eğer fark var ise sistemin zarar görmüş olabilir. Eğer güvenli modda veya sistem geri yüklemede bilgisayar eski haline dönerse, yanlış bir işlem yapılmıştır demektir. Ama sorun çözülmez ise format atmak zorunda kalırsın.