Neler Yeni

Yardım SSD yazma hızı 3000'den 700'e düştü

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
%91 diyor sağlığa
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şuan daha 1 klasörü açamıyorum 10 dakika suruyor 2ye nasıl böleyim şu halde
Virüs girmiş olabilir, windows kurtarma modunda geri yüklemeyi dene. Ve ben illa şimdi demedim, format atarsan da ikiye böl öyle kullan dedim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf Gugen
Virüs girmiş olabilir, windows kurtarma modunda geri yüklemeyi dene. Ve ben illa şimdi demedim, format atarsan da ikiye böl öyle kullan dedim :D
Virüs de yok gözüküyor malwarebytes mcafee ve kaspersky premiumla taradım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Sen yine de bilgisayar kurtarma usb ya da diski veya kurtarma modu ile bi bak bakalım, belki işe yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf Gugen

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
O zaman sıfırlamak gerekmez mi bilgisayarı
Yok, sıfırlama, kurtarma modunda bilgisayarı onar veya geri yükleme seçenekleri olmalı, güvenli modda da açabilirsin, karıştır ve eğer fark var ise sistemin zarar görmüş olabilir. Eğer güvenli modda veya sistem geri yüklemede bilgisayar eski haline dönerse, yanlış bir işlem yapılmıştır demektir. Ama sorun çözülmez ise format atmak zorunda kalırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf Gugen
Yok, sıfırlama, kurtarma modunda bilgisayarı onar veya geri yükleme seçenekleri olmalı, güvenli modda da açabilirsin, karıştır ve eğer fark var ise sistemin zarar görmüş olabilir. Eğer güvenli modda veya sistem geri yüklemede bilgisayar eski haline dönerse, yanlış bir işlem yapılmıştır demektir. Ama sorun çözülmez ise format atmak zorunda kalırsın.
Anladım hocam şimdi deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,144
Üyeler
161,667
Son üye
ownerplus
Top Bottom