TeknoLore
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
Almak isteyen arkadaşlar olursa 72 servis mysupplement protein tozları sepette 1657 tl
Nois kendi sitesinde 67 servis 1550 TL fiyata geliyor. İlgilenen oraya da bakabilir.Almak isteyen arkadaşlar olursa 72 servis mysupplement protein tozları sepette 1657 tl
Sayfasında ham madde , menşei , analiz raporu , servisteki amino asit eklemeleri vs net bir şekilde paylaşmayan hiçbir suppementi almayın paranızı çöpe atarsınızbu markayı ilk defa duyuyorum hocam iyi midir sence değerleri vs.?
Aynen hocam farmatekin ucuz yollusu ama dediğiniz gibi ben olsam ben de almazdım türk malı olarak hardline bence en kalitelisi onun da imza ürünü olan 3matrixin içeriği kötü bence creatine ne alaka abi onun yerine izole miktarını arttır daha iyiMarkanın sitesinde test,analizikalite belgeleri hiç bir veri bulamadım. (bulursanız paylaşın) Markayı da ilk defa duydum. Bigjoy grubunun markasıymış ama veri yok. Kalitesinden şüpheliyim. Bana göre bigjoy da iyi kalite değil zaten.
aa evet hocam ona hiç dikkat etmemişim ürünü iade ettim max 1800 TL'ye kadar protein tozu önerir misiniz? Mümkünse 2 kg olsunfirma bigjoy'un sıkıntı yok fakat 1.6 kg'den 70 servis nasıl çıkıyor diye bakayım dedim her servisinde 18 gram protein varmış ve bu rakam çok düşük, başlangıç seviyesi için bile en az 2 kaşık alsan 1 ay anca dayanır f/p değil maalesef.
Ölçeği küçülttükleri için öyle.firma bigjoy'un sıkıntı yok fakat 1.6 kg'den 70 servis nasıl çıkıyor diye bakayım dedim her servisinde 18 gram protein varmış ve bu rakam çok düşük, başlangıç seviyesi için bile en az 2 kaşık alsan 1 ay anca dayanır f/p değil maalesef.