Neler Yeni

🔥İndirim MYSUPPLEMENT 72 SERVİS PROTEİN TOZU 1657 TL

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,455
İsim
Çağatay
Markanın sitesinde test,analizikalite belgeleri hiç bir veri bulamadım. (bulursanız paylaşın) Markayı da ilk defa duydum. Bigjoy grubunun markasıymış ama veri yok. Kalitesinden şüpheliyim. Bana göre bigjoy da iyi kalite değil zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Onur Yücel
bu markayı ilk defa duyuyorum hocam iyi midir sence değerleri vs.?
Sayfasında ham madde , menşei , analiz raporu , servisteki amino asit eklemeleri vs net bir şekilde paylaşmayan hiçbir suppementi almayın paranızı çöpe atarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markanın sitesinde test,analizikalite belgeleri hiç bir veri bulamadım. (bulursanız paylaşın) Markayı da ilk defa duydum. Bigjoy grubunun markasıymış ama veri yok. Kalitesinden şüpheliyim. Bana göre bigjoy da iyi kalite değil zaten.
Aynen hocam farmatekin ucuz yollusu ama dediğiniz gibi ben olsam ben de almazdım türk malı olarak hardline bence en kalitelisi onun da imza ürünü olan 3matrixin içeriği kötü bence creatine ne alaka abi onun yerine izole miktarını arttır daha iyi

Bigjoy yine tat olarak yoklukta gider de bu markanınkini içerken hiç keyif alamıyorum. Çok yapay bir tat geliyor. Dandik aroma kullanılmış.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bigjoy markasının ürünü, çoğu ürünün de tad ve içerik olarak bigjoyun aynısı sadece kutusunu değiştirmişler. Toz olarak da 8,9 farklı marka tüm kalitede ki tozları kullandım, şuan ki favorim nutriking. Değerlerine bakmak isteyen olursa da haftalık olarak paylaşılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
abbas
firma bigjoy'un sıkıntı yok fakat 1.6 kg'den 70 servis nasıl çıkıyor diye bakayım dedim her servisinde 18 gram protein varmış ve bu rakam çok düşük, başlangıç seviyesi için bile en az 2 kaşık alsan 1 ay anca dayanır f/p değil maalesef.

Penguen

80+ Silver
Çikolatalı olanını alıp ilk kez protein tozu denemiş biri olarak, önermem.
1 yudum almıştım, çok tatlı (şeker yok, tatlandırıcı var ama içilemeycek kadardı bence) gelmişti. İndirimden baya uyguna almıştım, biraz zararına sattım daha fazla kullanmadan.
Tadını biliyorsanız tercih sizin ama bilmiyorsanız önermem.

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
firma bigjoy'un sıkıntı yok fakat 1.6 kg'den 70 servis nasıl çıkıyor diye bakayım dedim her servisinde 18 gram protein varmış ve bu rakam çok düşük, başlangıç seviyesi için bile en az 2 kaşık alsan 1 ay anca dayanır f/p değil maalesef.
aa evet hocam ona hiç dikkat etmemişim ürünü iade ettim max 1800 TL'ye kadar protein tozu önerir misiniz? Mümkünse 2 kg olsun

Penguen

80+ Silver
Ölçeği küçülttükleri için öyle.
Gramajı düşürüp kutuya 283782 ölçek yazabilmek için ölçeği küçülttüler. Yoksa protein oranı muhtemelen 30gr'de 23 gr falan, yani standart sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,540
Üyeler
159,170
Son üye
rushexe
Top Bottom