N kolay banka kartı başvurusu hakkında?

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
89
n kolay üzerinden banka kartı başvurusuna tıklıyorum zaten kartın var diyerek beni buraya atiyor. sanal kart oluşturduğum için mi yoksa passolig nkolay banka kartı yerine mi geçiyor bilgilendirir misiniz? herkese teşekkürler iyi forumlar şimdiden
Screenshot_2025-11-20-14-27-57-094_com.whatsapp.webp

neden banka kartı istiyorsun hocam, 1000tl cash back kampanyasından mı yararlanmak istiyorsun?

evet hocam sabahtandır onla uğraşıyorum ya. bilgiliyseniz yardımcı olabilir misiniz müsaitseniz
hocam banka kartı almanıza gerek yok sadece sanal kart yeterli sanal kartı açmışsınız zaten sanal karta basın para yükle diyin istediğiniz şekilde para yükleyin ben kart ile yi seçtim kredi kartından yükledim ve alışveriş yaptım 1000tl yi 1 gün içinde yatırdılar

hocam banka kartı almanıza gerek yok sadece sanal kart yeterli sanal kartı açmışsınız zaten sanal karta basın para yükle diyin istediğiniz şekilde para yükleyin ben kart ile yi seçtim kredi kartından yükledim ve alışveriş yaptım 1000tl yi 1 gün içinde yatırdılar
ne kadarlık alışveriş yapmak gerekiyor? ve ne aldığın veya nerden aldığın önemli mi? az önce yemek söyledim sanal karttan :D ilk siparişe özel değildir demi bu 1000tl olayı.

ne kadarlık alışveriş yapmak gerekiyor? ve ne aldığın veya nerden aldığın önemli mi? az önce yemek söyledim sanal karttan :D ilk siparişe özel değildir demi bu 1000tl olayı.
ilk sipariş hocam ve belirli sektörlerde geçerli genel olarak hepsiburada öneriyorlar, siz yemek söylediğiniz için yanmış oluyor hakkınız ya da yanmadıysa bile harcadığınız tutar kadar geri yatacak, bir daha kullanamayacaksınız o kampanyayı.

ilk sipariş hocam ve belirli sektörlerde geçerli genel olarak hepsiburada öneriyorlar, siz yemek söylediğiniz için yanmış oluyor hakkınız ya da yanmadıysa bile harcadığınız tutar kadar geri yatacak, bir daha kullanamayacaksınız o kampanyayı.
olsun harcadığım tutarda olur 600 tl lik yemek söylediydim :D geçerli oluyodur umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,191
Üyeler
184,901
Son üye
alper011
Geri