n kolay üzerinden banka kartı başvurusuna tıklıyorum zaten kartın var diyerek beni buraya atiyor. sanal kart oluşturduğum için mi yoksa passolig nkolay banka kartı yerine mi geçiyor bilgilendirir misiniz? herkese teşekkürler iyi forumlar şimdiden
evet hocam sabahtandır onla uğraşıyorum ya. bilgiliyseniz yardımcı olabilir misiniz müsaitsenizneden banka kartı istiyorsun hocam, 1000tl cash back kampanyasından mı yararlanmak istiyorsun?
hocam banka kartı almanıza gerek yok sadece sanal kart yeterli sanal kartı açmışsınız zaten sanal karta basın para yükle diyin istediğiniz şekilde para yükleyin ben kart ile yi seçtim kredi kartından yükledim ve alışveriş yaptım 1000tl yi 1 gün içinde yatırdılarevet hocam sabahtandır onla uğraşıyorum ya. bilgiliyseniz yardımcı olabilir misiniz müsaitseniz
ne kadarlık alışveriş yapmak gerekiyor? ve ne aldığın veya nerden aldığın önemli mi? az önce yemek söyledim sanal karttanhocam banka kartı almanıza gerek yok sadece sanal kart yeterli sanal kartı açmışsınız zaten sanal karta basın para yükle diyin istediğiniz şekilde para yükleyin ben kart ile yi seçtim kredi kartından yükledim ve alışveriş yaptım 1000tl yi 1 gün içinde yatırdılar
ilk sipariş hocam ve belirli sektörlerde geçerli genel olarak hepsiburada öneriyorlar, siz yemek söylediğiniz için yanmış oluyor hakkınız ya da yanmadıysa bile harcadığınız tutar kadar geri yatacak, bir daha kullanamayacaksınız o kampanyayı.ne kadarlık alışveriş yapmak gerekiyor? ve ne aldığın veya nerden aldığın önemli mi? az önce yemek söyledim sanal karttanilk siparişe özel değildir demi bu 1000tl olayı.
olsun harcadığım tutarda olur 600 tl lik yemek söylediydimilk sipariş hocam ve belirli sektörlerde geçerli genel olarak hepsiburada öneriyorlar, siz yemek söylediğiniz için yanmış oluyor hakkınız ya da yanmadıysa bile harcadığınız tutar kadar geri yatacak, bir daha kullanamayacaksınız o kampanyayı.