🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sipariş iptali sonrası bir sonraki sipariş de veriyor mu hocam ödülü
O nkolayda ki yetkililerin keyfine kalmış maalesef, bir arkadaşım iptal edip almasına rağmen hemen parası yattı, bir arkadaşıma talep oluşturunca verdiler, bana da 2 talebime de red verip şikayet vara yazınca verdiler

O nkolayda ki yetkililerin keyfine kalmış maalesef, bir arkadaşım iptal edip almasına rağmen hemen parası yattı, bir arkadaşıma talep oluşturunca verdiler, bana da 2 talebime de red verip şikayet vara yazınca verdiler
Şansımı denemeli miyim hocam alışveriş yapıp

peki o geri ödediği parayı nakit olarak alabiliyor muyuz?
1000tlye bir şey alıyorsun 1000tl veriyor sana , hesiburadadan alıp hepsipaya çekersen 1000tl değil 2000tllik bir şey alabiliyorsun + AKULAŞa üye olursan 2750 lira için 1000tl vermişsin gibi düşün.

Şimdi ilk olarak anladığım kadarıyla hesap açıyoruz sonra içine 1k atıp Hepsiburadadan alışveriş yapıyoruz 1k civarı sonra onu iptal ediyoruz sonrasını anlamadım

hocam ben iptal etmiştim hediye parayı da kullanmıştım o yüzden bakiyem - ye düşünce korkup miktarı banka hesabımdan yatırdım. sizce alabilme şansım var mı o parayı
Kredi kartı mı çıkarmıştınız, eksiye düşmez normalde ama

yarın nkolay kayıt olacam, pmden davet kodu atan olursa kullanırım. yaş 24den büyük :)

beyler yeni üye olacak varsa davet kodumu atabilirim. teşekkürler şimdiden.

Kredi kartı mı çıkarmıştınız, eksiye düşmez normalde ama
yok yok sanal karttı. alışveriş sonrası iade edilen tutarı çektiğim için kartta hiç para yoktu onlarda iptal sonrası tutar bulamayınca eksiye düşürmüşlerdi bakiyeyi. ben de panik yapıp hemen 1000 tl yatırdım cebimden. bedavadan adamlara 1000 tl verdim anlamadım yani .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,362
Üyeler
185,875
Son üye
ismailcakmak61
Geri