- Konu Sahibi Konu Sahibi
Akulastan bahsediyorsan hayır.nkolay üyeligim var, ilk siparişe 1000tl ve %50 iade kampanyalarından faydalandım
bundan yararlanamam degil mi ?
göremedim bannerda da
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Akulastan bahsediyorsan hayır.nkolay üyeligim var, ilk siparişe 1000tl ve %50 iade kampanyalarından faydalandım
bundan yararlanamam degil mi ?
göremedim bannerda da
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sorun yok sanal kartım oldu en azından.dzaten nkolay müşterisi olduğun için vermez
iptalde hepsipaya yatıcak yazıyor iptal ettim bekliyoruz bakalımKampanya akulasta üyeliği olup n kolaya üye olanlar için geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsipay e yatma seçeneği varsa direk hepsipay e yatirip iptal et ama karta yayacaksa iptal etme hakkın yanar
Tm kampanya iadeniz yarın sabah yatar hepsipay deki bakiyeyi de istediğiniz yerde kullanabilirsiniz ama hepsipay sistemlerinde şuanlik bir sıkıntı varmış ödeme fln yapamazsınız haberiniz olsun.iptalde hepsipaya yatıcak yazıyor iptal ettim bekliyoruz bakalım
ayrıca uygulamayı indirdim, kayıt olmadan kampanyalara göz attığımda hiçbiri yokhalihazırda n kolay müşterisiyim sanırım faydalanamıyoruz hiçbirinden değil mi?
tmm hepsipaya çektimKampanya akulasta üyeliği olup n kolaya üye olanlar için geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsipay e yatma seçeneği varsa direk hepsipay e yatirip iptal et ama karta yayacaksa iptal etme hakkın yanar
Ne yapıcazben de aynısından alıyorum