111liralik 5dk falan durdu ama alınmıyodu tıklıyorum tikliyorum daha sonra dene diyoAşırı hızlı gitti bugünkü
Şu 444 TL ye 44 TL olan kuponu almak imkansız mı? O kadsr mı çabuk bitiyor. Ekran kartında kullansam efso olur yaGeçersiz kategorileri yazdım
Elektronikte sadece sim kart paketi diye bir kategoride geçersiz gözüküyor
Yarın bende laptop başına geçip almaya çalışacağım.Satışa çıktığı gibi bitti ben de alamadım bu sefer hiç birini
Salisesinde tıkladım şimdi kupon büyük ilgi görüyor sonra dene yazıyor.Bence bir oyun var bu işte
bi insan makrondan nasıl hızlı oluyor ben f5 + makro (sanise de 1 basış)gene de alamadımArkadaşlar merhabalar. Güzel bir kampanya var size de bildirmek istedim belki işinize yarar.
N11'de 11.11 indirimleri için kupon satışı ve birçok kupon veriliyor şu an ama en mantıklı gelen kupon satışı oldu. Şu şekilde anlatayım
Alıntıyı görüntüle
Bugünkü satılanlar şu şekildeydi ve çok kârlı. Alt limiti de yok sadece gümüş altın mücevher,dijital kodlar, stüdyo, alışveriş kartı ve sim kart paketleri diye bir kategori (ne tam bilmiyorum) bunlarda geçersiz bunun dışında tüm alışverişlerde geçerli. Çok mantıklı geldi bana bazı arkadaşlar inanmayabiliyormuş çok yoğundu 111tl kuponu alamadım ama 88tl kuponu alabildim inanmanız için ;
Alıntıyı görüntüle
0kaç saniye içinde tükeniyor ortalama kuponlar