Orası öyle hocam garantilik bir şey olmaz da ne olur olmazGüvenilir satıcı garantisi de oluyor da işlemcilerde garanti durumuna gerek olmuyor
Sorunsuz geldiMerhaba N11'de bu satıcıdan hiç işlemci alan oldu mu fatura vs oluyor değil mi? Bunda garantili ürün müdür? Tray olarak kutu olmaz biliyorum ama garanti fatura durumu nasıl oluyor bunda?
Teşekkür ederim hocam sipariş geçtim 2.ELE paramız yetmedi maalesefSorunsuz geldi
Güle güle kullanın hocamTeşekkür ederim hocam sipariş geçtim sıfıra paramız yetmedi maalesef![]()
Çok teşekkürlerGüle güle kullanın hocam
Sağol hocam aldım taktım kullanıyorum beklediğimden iyi şekilde paketleme yapıp yollamışlarEvet güvenilir aynı saticidan 7800x3d işlemciyi bende aldim
nasıl bu ürün sıfır değil mi bende aldım 2 hafta öncedeTeşekkür ederim hocam sipariş geçtim sıfıra paramız yetmedi maalesef![]()
sıfıra param yetmedi derkenTeşekkür ederim hocam sipariş geçtim sıfıra paramız yetmedi maalesef![]()
nasıl bu ürün sıfır değil mi bende aldım 2 hafta öncede
2.ele olacaktı hocam dalgınlığıma gelmişsıfıra param yetmedi derken
urun yeni ama kucuk beyaz bir kutuda geliyor turuncu amd kutusu vs yoknasıl bu ürün sıfır değil mi bende aldım 2 hafta öncede