Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Aşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim

Ekler

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    182.8 KB · Hit: 309
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    161.6 KB · Hit: 309
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    1,013.2 KB · Hit: 308

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,977
İsim
yusuf ecer
Aşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim
kulaklık hijyen ürününe giriyor, amazondan almadığın sürece hiç bir firma bu şekilde kabul etmez

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklık hijyen ürününe giriyor, amazondan almadığın sürece hiç bir firma bu şekilde kabul etmez
abi 10 dakika taktım ne yapayim denemek için mecbur takacam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hijyen ürünü ve 14gün iade hakkı kalktı diye biliyorum ses sorunu varsa teknik servise yollayıp değişim isteyebilirsin
paramı istiyorum kanka ben

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berk
aga bu denli de patavatsız olunmaz ama "ürün beklediğimden kötü geldi beğenmedim o yüzden iade ediyorum" böyle bir iade sebebi olmamalı. kusura bakma. deneme kabini mi internet alışveriş yeri? beğenene kadar ver sipariş oh ne ala. git mağazaya o zaman deneyerek al.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga bu denli de patavatsız olunmaz ama "ürün beklediğimden kötü geldi beğenmedim o yüzden iade ediyorum" böyle bir iade sebebi olmamalı. kusura bakma. deneme kabini mi internet alışveriş yeri? beğenene kadar ver sipariş oh ne ala. git mağazaya o zaman deneyerek al.
lan oğlum sonradan öğrendimki bozukmus firma bozuk ürün gönbdermiş ben ne yapayim bide hakkım var hayıurdır paşa paşa verecek paramı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,977
İsim
yusuf ecer
abi 10 dakika taktım ne yapayim denemek için mecbur takacam

paramı istiyorum kanka ben
Tekrar sipariş ettiğin kulaklık böyle senin iade şeklin gibi iade edilmiş bir kulaklık olursa buraya çekinmeden yeni bir konu açarsın ama; tek yönlü düşünme dediğim gibi bunu sağlayabilecek tek firma AMAZON o da ekstra yapıyor yapması gerekmiyor.

lan oğlum sonradan öğrendimki bozukmus firma bozuk ürün gönbdermiş ben ne yapayim bide hakkım var hayıurdır paşa paşa verecek paramı
ve bozuksa da değişim yapılır servise gittiğinde kullanıcı hatası dışındaysa

Can...

80+ Platinum
sorsaydın keşke geçen o firma 750 w psu diye millete telefon şarj adaptörü gönderdi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
sorsaydın keşke geçen o firma 750 w psu diye millete telefon şarj adaptörü gönderdi
ne bileyim abi ben neyse başvuru yapıyorum

Tekrar sipariş ettiğin kulaklık böyle senin iade şeklin gibi iade edilmiş bir kulaklık olursa buraya çekinmeden yeni bir konu açarsın ama; tek yönlü düşünme dediğim gibi bunu sağlayabilecek tek firma AMAZON o da ekstra yapıyor yapması gerekmiyor.

ve bozuksa da değişim yapılır servise gittiğinde kullanıcı hatası dışındaysa
KANKA DEĞİŞİM FELAN DEĞİL PARAMI İSTİYOREUM BEN

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,977
İsim
yusuf ecer
ne bileyim abi ben neyse başvuru yapıyorum

KANKA DEĞİŞİM FELAN DEĞİL PARAMI İSTİYOREUM BEN
Onlarca youtube kanalı inceleme videolarını bu yüzden yapıyor dostum,ürünü iyice incele gör diye.Yoksa senin mantığında bu videoları direkt ignorelayıp sipariş edip edip kulaklık dener insanlar.Hijyen ürünü olmasa savunulabilecek bir yanı olacak fakat kutusunu açıp kullandığın kulaklığı alacak tek firma amazon.

şahin doğan

80+ Platinum
O zaman git al knk paranı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom