F4IRFL4Y
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,622
- İsim
- Cengiz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim Gibi Kanka Ses Dışardan Geliyor Gibiydi Beğenmedim Bende Sonra Kizaru Aldım Bi arkden Ondan Da böyle geliyordu ses sonra dedim ona bu bozuk mu yoksa sesi mi böyle desi yok böyle tamam dedim ve Dedim ki demek kulaklık bozukmus sonradan Talebi Değiştiremedim olabildiğince Hızlı Taleb Oluşturdum Zaten Hemen Para Gelsin DiyeKnk seni gayet iyi anladım, bu forumda yası küçük çok kullanıcı var empati yapamayan yaslarına göre mazur gör, senin hatan su olmus kulaklığı direk arızalı kategorisinde göndermeliydin, umduğum gibi değil olarak göndermek bu kullanıcı umduğunu bulamamıs ama baska kullanıcı için uygun olabilir, yani baska kullanıcıya satısı yapılabilir demek. Tüketici hakem heyetine tasımanı tavsiye etmem aldığın ürün gereği hijyen kategorisinde, satıcı firma bunu sana karsı kullanabilir.
Sana tavsiyem garantiye göndermek en iyi bu sekilde sonuç alırsın bundan sonra da ne alırsdan al kutuya minimum düzeyde zarar vererek aç bantlarını kesmek yerine yavasca sökerek aç sahsen ben öyle yapıyorum.