Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
Cengiz
Knk seni gayet iyi anladım, bu forumda yası küçük çok kullanıcı var empati yapamayan yaslarına göre mazur gör, senin hatan su olmus kulaklığı direk arızalı kategorisinde göndermeliydin, umduğum gibi değil olarak göndermek bu kullanıcı umduğunu bulamamıs ama baska kullanıcı için uygun olabilir, yani baska kullanıcıya satısı yapılabilir demek. Tüketici hakem heyetine tasımanı tavsiye etmem aldığın ürün gereği hijyen kategorisinde, satıcı firma bunu sana karsı kullanabilir.
Sana tavsiyem garantiye göndermek en iyi bu sekilde sonuç alırsın bundan sonra da ne alırsdan al kutuya minimum düzeyde zarar vererek aç bantlarını kesmek yerine yavasca sökerek aç sahsen ben öyle yapıyorum.
Dediğim Gibi Kanka Ses Dışardan Geliyor Gibiydi Beğenmedim Bende Sonra Kizaru Aldım Bi arkden Ondan Da böyle geliyordu ses sonra dedim ona bu bozuk mu yoksa sesi mi böyle desi yok böyle tamam dedim ve Dedim ki demek kulaklık bozukmus sonradan Talebi Değiştiremedim olabildiğince Hızlı Taleb Oluşturdum Zaten Hemen Para Gelsin Diye

kırmızışarapp

80+ Silver
kulaklık hijyen ürününe giriyor, amazondan almadığın sürece hiç bir firma bu şekilde kabul etmez
Bu tür markaların hep bozulduğunu görüyorum. Bozulmayan görmedim herhalde şuana kadar. O yüzden biraz daha para biriktirip daha düzgün markalar alabilirsiniz. Bu arada
Amazon >

şahin doğan

80+ Platinum
Dediğim Gibi Kanka Ses Dışardan Geliyor Gibiydi Beğenmedim Bende Sonra Kizaru Aldım Bi arkden Ondan Da böyle geliyordu ses sonra dedim ona bu bozuk mu yoksa sesi mi böyle desi yok böyle tamam dedim ve Dedim ki demek kulaklık bozukmus sonradan Talebi Değiştiremedim olabildiğince Hızlı Taleb Oluşturdum Zaten Hemen Para Gelsin Diye
Eğer sesi öyleyse ürün bozuk olmuyor hocam, Ürünün kalitesi o kadar.
Amazondan bi kulaklık alıp 1-2 hafta sonra iade etmiştim çok terletiyor diye. Amazon bu olaylarda tek kaliteli firma bence.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Geçmiş ola iade olmayacaktır..lanlı lunlu konuşma aslan 👍

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
Cengiz
Eğer sesi öyleyse ürün bozuk olmuyor hocam, Ürünün kalitesi o kadar.
Amazondan bi kulaklık alıp 1-2 hafta sonra iade etmiştim çok terletiyor diye. Amazon bu olaylarda tek kaliteli firma bence.
Hoxam Ürün Bozuk Değilse Firma Neden Bana Bozuk Diyor Ben Bozmadığuma Göre Firma Bozuk Göndermiş

şahin doğan

80+ Platinum
Hoxam Ürün Bozuk Değilse Firma Neden Bana Bozuk Diyor Ben Bozmadığuma Göre Firma Bozuk Göndermiş
Red sebebi bozuk olduğundan değil. Kutu hasarı ve üründe kullanıma bağlı lekeler diyor. Sende yukarıda "Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak" demişsin.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
Aşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim
Kulaklık hijyen ürünüdür iade alınmaz. Kutuda etiket olur açıldığı an iş bitmistir. İade nedenin vazgeçtim olduğu için red yemen çok normal. Eğer arızalı değilse iade almazlar.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
Cengiz
Red sebebi bozuk olduğundan değil. Kutu hasarı ve üründe kullanıma bağlı lekeler diyor. Sende yukarıda "Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak" demişsin.
e tamam denicem zaten iz olacak mecbur bu bi sebeb değilki ona bakılırsa iade ettiğimiz ürünlerin %99unu deniyoruz zaten ve 10 dakika kullandım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Selim
e tamam denicem zaten iz olacak mecbur bu bi sebeb değilki ona bakılırsa iade ettiğimiz ürünlerin %99unu deniyoruz zaten ve 10 dakika kullandım
Hijyen ürünleri iade edilmez. Onun dışında ürünün tekrar satılabilmesi için açılmamış olması lazım ben bana gelen ürünün başkası tarafından açılmış olmasını istemem.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
Cengiz
Hijyen ürünleri iade edilmez don gibi dusunebilirsin. Kulaklik da bu duruma giriyor. Onun dışında ürünün tekrar satılabilmesi için açılmamış olması lazım ben bana gelen ürünün başkası tarafından açılmış olmasını istemem.
lan kanka bak birşeyi denemek için açmam lazım sen bir şey iade edecğin zaman açmıyor musun mecbur

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gruba veletler çökmüş. 14 gün iadenin olayı, koşulsuz iadedir. Ürün arızalı gelse bunu söyleme mecburiyetiniz yok, arkadaşın yaptığı gibi beğenmedim diyip iade edebilir. Ürün arızalı derse, servise süreci ile uğraşacak. Sıfır üründe bunun kadar saçma bir şey olamaz. ayrıca kulaklığı hijyenden dolayı almıyorum yani leke var muhabbeti tamamen ayak yapma böyle bir hakkı yok, paşa paşa iade alacak. Tekrar satış yapılamaz denmiş zaten açılmış bir ürünü geri kapatıp satma hakkı da yok. Etiket sökülmüş şöyle olmuş böyle olmuş bunlar yokuş yapmadır. Satıcı serbest ticaret yapıyor, buna göre kazanıyor, bu riskleri de alacak. T.H.H`ye başvur kazanırsın.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
lan oğlum sonradan öğrendimki bozukmus firma bozuk ürün gönbdermiş ben ne yapayim bide hakkım var hayıurdır paşa paşa verecek paramı
Hakkın Yok Bende Trendyol'da Satıcıyim Kullanılmış Ürünü İade Red Ediyorum Müşteri Ürünü Kötü paketlediyse hasar verdiyse red Ediyorum yani Sonuçta Ürünün Tekrar Satışa Uygun Olması Lazım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
Cengiz
Gruba veletler çökmüş. 14 gün iadenin olayı, koşulsuz iadedir. Ürün arızalı gelse bunu söyleme mecburiyetiniz yok, arkadaşın yaptığı gibi beğenmedim diyip iade edebilir. Ürün arızalı derse, servise süreci ile uğraşacak. Sıfır üründe bunun kadar saçma bir şey olamaz. ayrıca kulaklığı hijyenden dolayı almıyorum yani leke var muhabbeti tamamen ayak yapma böyle bir hakkı yok, paşa paşa iade alacak. Tekrar satış yapılamaz denmiş zaten açılmış bir ürünü geri kapatıp satma hakkı da yok. Etiket sökülmüş şöyle olmuş böyle olmuş bunlar yokuş yapmadır. Satıcı serbest ticaret yapıyor, buna göre kazanıyor, bu riskleri de alacak. T.H.H`ye başvur kazanırsın.
en iyi yardımcı yorum yapan kişi beni anladığın için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkın Yok Bende Trendyol'da Satıcıyim Kullanılmış Ürünü İade Red Ediyorum Müşteri Ürünü Kötü paketlediyse hasar verdiyse red Ediyorum yani Sonuçta Ürünün Tekrar Satışa Uygun Olması Lazım
var kanka bekleyin 2-3 gün thh kazanınca davayı hepiniiz burda kapak edecem göreceksiniz hijyen ürünü felan bekleyins sadece

Top Bottom