Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Tamam ozaman dediğim gibi keşke iade olsa bizi buradan bilgilendir güncelle haberdar et iyi haberleri bekliyoruz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
5600 aldık face üzerinden, 1 haftadır fatura bekliyorum adam yok ortada.
xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam ozaman dediğim gibi keşke iade olsa bizi buradan bilgilendir güncelle haberdar et iyi haberleri bekliyoruz
tamam kanka hiç şüpen olmasın özellikle @şahin doğan arkadaşa göstericem kanıtları gözüne soka soka kendisi sanki firmanın avukatı gibi savunuyor ya olayı görecek o da

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Kardeşim hijyen ürününde iade kabul etmeme hakkı var milletedede boş boş yükselme forumda inanmak istemiyorsan inanma ama millete boş laf yapma

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
Cayma hakkının istisnaları

MADDE 15 – (1) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz:

a) Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

b) Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler.

c) Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmeler.

ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Kardeşim hijyen ürününde iade kabul etmeme hakkı var milletedede boş boş yükselme forumda inanmak istemiyorsan inanma ama millete boş laf yapma
abi olay hijyen değil siz kafayı yediniz iyice firma bozuk ürün gönderdi ve benim bozduğumu öne sürerek iade kabul etmiyorlar anlıyor musunuz

ConquerorXIV

80+ Gold
satıcı ben olsam bende iade almam. kulaklık da problem varsa garantiye göndermen lazım satıcı hasarlı ürünü almak zorunda değil
abi olay hijyen değil siz kafayı yediniz iyice firma bozuk ürün gönderdi ve benim bozduğumu öne sürerek iade kabul etmiyorlar anlıyor musunuz

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
Thhye bozuk olduğunu kanıtlayabilirsen paranı geri alabilirsin de aylar sonra oluyor genelde o da iade olsa bile aynı paraya aynı kulakligi bile alamıyorsun falan sıkıntılı.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
satıcı ben olsam bende iade almam. kulaklık da problem varsa garantiye göndermen lazım satıcı hasarlı ürünü almak zorunda değil
lan nasıl değil o zaman herkes bozuk üğrün satar o zaman kanka sana satsa biri bozuk ürün iade etmicen mi

Thhye bozuk olduğunu kanıtlayabilirsen paranı geri alabilirsin de aylar sonra oluyor genelde o da iade olsa bile aynı paraya aynı kulakligi bile alamıyorsun falan sıkıntılı.
tamam kanka paramı alacam sonuç olarak ben

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Türkiyede ki en rezil firmanın kendi kafasına göre yazdığı kullanıcı sözleşmesini paylaşman, tamamen senin cahilliğin, bunun kanunda yeri yok dostum. Bu adam THH'ye başvurunca senin bu attığın saçma Trendyol politikasına göre hareket etmeyecek kendi devletinin yasalarına kanunlarına bakacak. Bundan bile haberin yok satış yapıyorum diye geçiniyorsun. Trendyol kendi satıcılarını, daha doğrusu dolandırıcı larını koruyan alçak bir firma.

ConquerorXIV

80+ Gold
lan nasıl değil o zaman herkes bozuk üğrün satar o zaman kanka sana satsa biri bozuk ürün iade etmicen mi

tamam kanka paramı alacam sonuç olarak ben
1.si abilerinle düzgün konuş 2. si sen kapalı kutu ürün alıyorsun satıcı bozuk mu değil mi nereden bilecek arızası varsa garanti veren firma sorumluluğunda

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Sesi tuhaf geldi beğenmedim diyorsun, bozuksa gönder garantiye

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler
Abicim siz çok safsınız, satıcılar size bunu kanıt olarak atıyor siz de kulaklık buna dahil sanıyorsunuz. Kendi kendinizi dolandırıyorsunuz haberinizi yok. Kulaklık bu maddeye girmez, haklı olucam diye kılıfına uydurmaya çalışmayın satıcıların tuzağı bu madde. Komedisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,408
Üyeler
161,992
Son üye
Klaeriip
Top Bottom