Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Bence olay hijyen den dolayı değil tamamen satıcıdan kaynaklı. Ben alışverişi hep Hepsiburada dan yapıyorum tıraş Makinesi aldım kullandım ürün cildimde çok kötü bir kızarıklık yaptı iade ettim satıcısı direkt kabul etti iadeyi.
aynen işte anlamıyor burdakiler firmanın avukatlığını yapıyorlar resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcinin geldiğine şükür et Başkan sana da hıyar gelebilirdi PSU vakasındaki gibi
aynen bide böyle bi firmayı savunuyorlar ya bana :D

Amma uzamış konu herkes bir birine laf yetiştiriyor

Yaşın tutuyorsa git thh şikayet et yaş tutmuyorsa ailene şöyle başvuru yapsınlar bu kadar basit
aynen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
lan oğlum sonradan öğrendimki bozukmus firma bozuk ürün gönbdermiş ben ne yapayim bide hakkım var hayıurdır paşa paşa verecek paramı
Gamepower ile iletişime geçin bu durumu açıklayın onlara ürünü gönderin ve yenisini isteyin

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Gamepower ile iletişime geçin bu durumu açıklayın onlara ürünü gönderin ve yenisini isteyin
kanka paramıo istiyorum ben kulaklığı değil öyle olsa zaten gidip zaten garantiye gönderirim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Aşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim
Bu yüzden n11 den alışverişe korkuyorum garip

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz

ConquerorXIV

80+ Gold
kanka bak ilk başta ben sesini beğnemdim bozuk olduığunu bilmiyordum daha sonra araştırdım meğersem ürün bozukmuş haberim yoktu ama ben aynı gün talerb yaptığım için değiştiremedim talebi ve öyle olmuyor göndersemde garantiye iade almazlar zaten ürün değişti dicekler

lan çizik felan filan bir şey yok ve adı üsütünde koşulsuz iade
uğraş LAN o zaman burada ne anlatıyorsun yarım saattir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz

ConquerorXIV

80+ Gold

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz

ConquerorXIV

80+ Gold
@Mehmet Yılmaz hocam lanlı lunlu konuşmak serbest ise bizde öyle konuşalım o zaman

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
gerekirse gamepower ile de konusacam

tamam kanka avukatlık yapan kafanı tebrik ediyorum
Konuş sorunu çözerler sonuçta garantili ürün sorunu var diyosan çözülür

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Berk
"Ürün beklediğimden kötü geldi beğenmedim iade ediyorum" demek ile
"Sıfır daha henüz kutusu açılmamış ürün bozuk çıkıyor, mağdur durumda bırakıldım. İade etmek istiyorum" demek arasında dağlar değil bir cahilin anlayamayacağı dilden bir üslup var.

İkincisi sakin ol arkadaşım burada kimse senin akranın değil. Foruma çocuklar dadanmışmış. Konu sahibinin lugatını anlamıyorsan sende aynı yaşta akranı sayılırsın.

Satın aldığın pazar yerine göre değişen iş bu satış sözleşmeleri bulunuyor. Ha bu sözleşmeler ne doğrultuda gerçeği yansıtır ben bilmiyorum. Fakat pazar yeri öyle kafasına göre/esnaf dükkanı gibi iş bu sözleşmesi hazırlayamaz, bu bir suçtur. Bu doğrultuda cayma hakkından ferargah ettiğin durumlar oluyor.

Bazı arkadaşlar amazon demiş evet amazon çok büyük global bir şirket. Tahminimce bir çok firmayla ortak çalışması mevcut. Kendi sattığı ürünü koşulsuz geri alabilir, akıbetinde ürünleri anlaşmasına göre firmaya gönderiyordur firma yeni kapalı kutu ürünüyle değiştiriyor olabilir. Bu doğrultuda müşteri memnuniyeti yüksek bir pazar yeri amazon.

Birbirinizle bilgi alışverişinde bulunurken daha saygılı, kendinizi düzgün ifade edecek kelimeler seçin. Düzgün bireyler olun. Kalın sağlıcakla.

Top Bottom