Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
@Mehmet Yılmaz hocam lanlı lunlu konuşmak serbest ise bizde öyle konuşalım o zaman
ewşiohoewhıpoıoehşrwhıpjoğweropığhtewr yediremiyince moda şikayet ediyor erılghopfpoıtreoreıoper kendisi de aynısını bana dedi yediremeyince nasıl moda koşuyor oıdewfıuwaerhtguıoperwa

ConquerorXIV

80+ Gold
gerekirse gamepower ile de konusacam
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam kanka avukatlık yapan kafanı tebrik ediyorum
üslubunu düzelt önce, senin gibi birine bu olay müstehak.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
"Ürün beklediğimden kötü geldi beğenmedim iade ediyorum" demek ile
"Sıfır daha henüz kutusu açılmamış ürün bozuk çıkıyor, mağdur durumda bırakıldım. İade etmek istiyorum" demek arasında dağlar değil bir cahilin anlayamayacağı dilden bir üslup var.

İkincisi sakin ol arkadaşım burada kimse senin akranın değil. Foruma çocuklar dadanmışmış. Konu sahibinin lugatını anlamıyorsan sende aynı yaşta akranı sayılırsın.

Satın aldığın pazar yerine göre değişen iş bu satış sözleşmeleri bulunuyor. Ha bu sözleşmeler ne doğrultuda gerçeği yansıtır ben bilmiyorum. Fakat pazar yeri öyle kafasına göre/esnaf dükkanı gibi iş bu sözleşmesi hazırlayamaz, bu bir suçtur. Bu doğrultuda cayma hakkından ferargah ettiğin durumlar oluyor.

Bazı arkadaşlar amazon demiş evet amazon çok büyük global bir şirket. Tahminimce bir çok firmayla ortak çalışması mevcut. Kendi sattığı ürünü koşulsuz geri alabilir, akıbetinde ürünleri anlaşmasına göre firmaya gönderiyordur firma yeni kapalı kutu ürünüyle değiştiriyor olabilir. Bu doğrultuda müşteri memnuniyeti yüksek bir pazar yeri amazon.

Birbirinizle bilgi alışverişinde bulunurken daha saygılı, kendinizi düzgün ifade edecek kelimeler seçin. Kalın sağlıcakla.
kanka o an bozuk olduğunu bilmiyordum o yüzden daha sonra anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

üslubunu düzelt önce, senin gibi birine bu olay müstehak.
kanka sende yazık kafana dedin farkındaysan karşımdaki benle nasıl konusyorsa bende ona öyule dvranırım mrk etme

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
kulaklık hijyen ürününe giriyor, amazondan almadığın sürece hiç bir firma bu şekilde kabul etmez
Eyvallah hocam da keyfinden dolayı iade ediyorsa bu durum geçerli. Kulaklıkta teknkik bir sıkıntı varsa, ses kalitesi ya da defolu mal vs. olması durumunda iade almak zorunda. Ben de mesela Trendyol'dan aldığım kulaklığı iade edince önce kabul etmedi ama sonra işin peşini bırakmayınca mecbur kabul etti.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Eyvallah hocam da keyfinden dolayı iade ediyorsa bu durum geçerli. Kulaklıkta teknkik bir sıkıntı varsa, ses kalitesi ya da defolu mal vs. olması durumunda iade almak zorunda. Ben de mesela Trendyol'dan aldığım kulaklığı iade edince önce kabul etmedi ama sonra işin peşini bırakmayınca mecbur kabul etti.
öyle yapacak zaten

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ercan AKCAN
Lan Oğlum Siz Manyak Mısınız Aynı Gün Teslim Aldım Aynı Gün Taleb Oluşturdum 10 Dakika Kullandım Ürünü Max Zaten Test Ettim Siz Manyak Mısınız Size Firma Bozuk Ürün Satsın Sonra Siz Deneyin Bozuk Olsun Ama Firma Kullanılmış Desin?
Ne güzel bir üslubun var. :D Ve niye daha ceza yemedin acaba ?
Bir şey soruyorsun insanlar sana cevabını veriyor ve sen İNSAN-DIŞI karşılık vermeye çalışıyorsun.
İnsanlar gayet normal hijyen ürünü diyor, sen 10 dakika kullandım diyorsun.
İade sebebini sevmedim yazmışsın, bozuk yazsaydın diyorlar atarlı atarlı yazıyorsun.
Para iadesi yapılmaz, ürün değişimi yapılır diyorlar, PARAMI İSTERİM diye yırtınıyorsun :D Bu parayı forumdan almayacaksın. :D

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Moderatör Arkadaşlar A.F.K Herhalde Biraz İnceleyin Uslup Gitgide Bozuluyor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Ne güzel bir üslubun var. :D Ve niye daha ceza yemedin acaba ?
Bir şey soruyorsun insanlar sana cevabını veriyor ve sen İNSAN-DIŞI karşılık vermeye çalışıyorsun.
İnsanlar gayet normal hijyen ürünü diyor, sen 10 dakika kullandım diyorsun.
İade sebebini sevmedim yazmışsın, bozuk yazsaydın diyorlar atarlı atarlı yazıyorsun.
Para iadesi yapılmaz, ürün değişimi yapılır diyorlar, PARAMI İSTERİM diye yırtınıyorsun :D Bu parayı forumdan almayacaksın. :D
kanka haklarımı kullanıyorum olayı yanlış anlıyorlar çünkü

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ercan AKCAN
Gruba veletler çökmüş. 14 gün iadenin olayı, koşulsuz iadedir. Ürün arızalı gelse bunu söyleme mecburiyetiniz yok, arkadaşın yaptığı gibi beğenmedim diyip iade edebilir. Ürün arızalı derse, servise süreci ile uğraşacak. Sıfır üründe bunun kadar saçma bir şey olamaz. ayrıca kulaklığı hijyenden dolayı almıyorum yani leke var muhabbeti tamamen ayak yapma böyle bir hakkı yok, paşa paşa iade alacak. Tekrar satış yapılamaz denmiş zaten açılmış bir ürünü geri kapatıp satma hakkı da yok. Etiket sökülmüş şöyle olmuş böyle olmuş bunlar yokuş yapmadır. Satıcı serbest ticaret yapıyor, buna göre kazanıyor, bu riskleri de alacak. T.H.H`ye başvur kazanırsın.
Ürünleri alırken veya ürünün iptali istediğinde orada sözleşmede KOSKOCA yazıyor. Sözleşmede yazan şeyi nasıl kafana göre değiştirebiliyorsun ? :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Ürünleri alırken veya ürünün iptali istediğinde orada sözleşmede KOSKOCA yazıyor. Sözleşmede yazan şeyi nasıl kafana göre değiştirebiliyorsun ? :D
kanka bekle sana bi ayzı atacam gçörmemissin

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ercan AKCAN
kanka haklarımı kullanıyorum olayı yanlış anlıyorlar çünkü
Haklarını mu kullanıyorsun ? Bu forumda insanlara atarlı cevap vermek gibi bir hakkın mı var ? Yada çemkirmek gibi ? İnsanlar sana ne olabileceğini söylüyorlar diye böyle bir şey mi yazıyorsun ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Gruba veletler çökmüş. 14 gün iadenin olayı, koşulsuz iadedir. Ürün arızalı gelse bunu söyleme mecburiyetiniz yok, arkadaşın yaptığı gibi beğenmedim diyip iade edebilir. Ürün arızalı derse, servise süreci ile uğraşacak. Sıfır üründe bunun kadar saçma bir şey olamaz. ayrıca kulaklığı hijyenden dolayı almıyorum yani leke var muhabbeti tamamen ayak yapma böyle bir hakkı yok, paşa paşa iade alacak. Tekrar satış yapılamaz denmiş zaten açılmış bir ürünü geri kapatıp satma hakkı da yok. Etiket sökülmüş şöyle olmuş böyle olmuş bunlar yokuş yapmadır. Satıcı serbest ticaret yapıyor, buna göre kazanıyor, bu riskleri de alacak. T.H.H`ye başvur kazanırsın.

Arkadaş yazmış al oku

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Beyler salsanıza bildiğini okusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri