Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

şahin doğan

80+ Platinum

The Semih

80+ Gold
Bu Kulaklık hijyen ürünlerine girmiyor. Sen çocuğa araştır diyorsun da biraz keşke kendinde araştırıp, bilgi edinip konuşsan.
Kulaküstü kulaklıklar hijyen ürünüdür, ürünü alıp 14 gün pislik içinde kullanıp iade edenler var, neler gördüm bilsen burda kötülemiyoruz kimseyi sağlık herşeyden öncedir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Öyle yapacam diyeceğine şimdiden başvur. Geçen her dakika senin aleyhine.
fatura bekliyorum gelsin yapacam kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaküstü kulaklıklar hijyen ürünüdür, ürünü alıp 14 gün pislik içinde kullanıp iade edenler var, neler gördüm bilsen burda kötülemiyoruz kimseyi sağlık herşeyden öncedir.
kanka 10 dakika sese baktım abartıcak bir şey yok

Can...

80+ Platinum
Hijyen ürünleri iade edilmez. Onun dışında ürünün tekrar satılabilmesi için açılmamış olması lazım ben bana gelen ürünün başkası tarafından açılmış olmasını istemem.
Yok öyle bir kural ben Hepsiburada dan rampage drop plus aldım baktım mic yokken çalan müzik dc den arkadaşa gidiyor veya oyunda 2 gün sonra fark ettim iadeye yolladım satıcı Hepsiburada da değil öyle bir kural olsa adam derdi kardeşim sen hayırdır ürünü açmışsın ben bu ürünü açmadan o arızanın o sesin karşıya gittiğini nereden bileceğim az mantıklı konuşun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

The Semih

80+ Gold
Yok öyle bir kural ben Hepsiburada dan rampage drop plus aldım baktım mic yokken çalan müzik dc den arkadaşa gidiyor veya oyunda 2 gün sonra fark ettim iadeye yolladım satıcı Hepsiburada da değil öyle bir kural olsa adam derdi kardeşim sen hayırdır ürünü açmışsın ben bu ürünü açmadan o arızanın o sesin karşıya gittiğini nereden bileceğim az mantıklı konuşun
Senin satıcın iyilik yapmış sana kulaklık kronik arızalı olmadığı sürece almıyorlar

etnetalw

80+ Bronze
Aşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim
Firma bence hakklı hijyen açısından firma iade kabul etmeyebilir Hem kutusuda açılmış mantıken :(

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
aynen

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Firma bence hakklı hijyen açısından firma iade kabul etmeyebilir Hem kutusuda açılmış mantıken :(
kanka bozuk ürün göndersin herkes o zaman sonra kutu açılınca almasın böyle bi mantık yok

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sağlık her şeydir diyip kelime oyununa gerek yok, kulaklık hijyen ürünü değildir. Bir kesim pis kullanıyor diye çoğunluğun 14 gün hakkını elinden bu gerekçe ile kimse alamaz kanunda da bir yeri yok bu dediğinin. Senin mantıklısı mouse, klavye hatta E.kartı bile hijyen ürününe girer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,784
Üyeler
161,912
Son üye
mt2509