şahin doğan
80+ Platinum
Öyle yapacam diyeceğine şimdiden başvur. Geçen her dakika senin aleyhine.öyle yapacam
Öyle yapacam diyeceğine şimdiden başvur. Geçen her dakika senin aleyhine.öyle yapacam
Kulaküstü kulaklıklar hijyen ürünüdür, ürünü alıp 14 gün pislik içinde kullanıp iade edenler var, neler gördüm bilsen burda kötülemiyoruz kimseyi sağlık herşeyden öncedir.Bu Kulaklık hijyen ürünlerine girmiyor. Sen çocuğa araştır diyorsun da biraz keşke kendinde araştırıp, bilgi edinip konuşsan.
fatura bekliyorum gelsin yapacam kankamÖyle yapacam diyeceğine şimdiden başvur. Geçen her dakika senin aleyhine.
kanka 10 dakika sese baktım abartıcak bir şey yokKulaküstü kulaklıklar hijyen ürünüdür, ürünü alıp 14 gün pislik içinde kullanıp iade edenler var, neler gördüm bilsen burda kötülemiyoruz kimseyi sağlık herşeyden öncedir.
Yok öyle bir kural ben Hepsiburada dan rampage drop plus aldım baktım mic yokken çalan müzik dc den arkadaşa gidiyor veya oyunda 2 gün sonra fark ettim iadeye yolladım satıcı Hepsiburada da değil öyle bir kural olsa adam derdi kardeşim sen hayırdır ürünü açmışsın ben bu ürünü açmadan o arızanın o sesin karşıya gittiğini nereden bileceğim az mantıklı konuşunHijyen ürünleri iade edilmez. Onun dışında ürünün tekrar satılabilmesi için açılmamış olması lazım ben bana gelen ürünün başkası tarafından açılmış olmasını istemem.
önceki kulaklığın markası nedir ?fatura bekliyorum gelsin yapacam kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 10 dakika sese baktım abartıcak bir şey yok
Senin satıcın iyilik yapmış sana kulaklık kronik arızalı olmadığı sürece almıyorlarYok öyle bir kural ben Hepsiburada dan rampage drop plus aldım baktım mic yokken çalan müzik dc den arkadaşa gidiyor veya oyunda 2 gün sonra fark ettim iadeye yolladım satıcı Hepsiburada da değil öyle bir kural olsa adam derdi kardeşim sen hayırdır ürünü açmışsın ben bu ürünü açmadan o arızanın o sesin karşıya gittiğini nereden bileceğim az mantıklı konuşun
Firma bence hakklı hijyen açısından firma iade kabul etmeyebilir Hem kutusuda açılmış mantıkenAşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim
aynenYok öyle bir kural ben Hepsiburada dan rampage drop plus aldım baktım mic yokken çalan müzik dc den arkadaşa gidiyor veya oyunda 2 gün sonra fark ettim iadeye yolladım satıcı Hepsiburada da değil öyle bir kural olsa adam derdi kardeşim sen hayırdır ürünü açmışsın ben bu ürünü açmadan o arızanın o sesin karşıya gittiğini nereden bileceğim az mantıklı konuşun
JamesDonkey,GamePower filen alınmaz.medusa ama şimdi gittim kizaru aldım
medusa ama şimdi gittim kizaru aldım
Kizaru ses kalitesi mükemmelmedusa ama şimdi gittim kizaru aldım
kanka bozuk ürün göndersin herkes o zaman sonra kutu açılınca almasın böyle bi mantık yokFirma bence hakklı hijyen açısından firma iade kabul etmeyebilir Hem kutusuda açılmış mantıken
Sağlık her şeydir diyip kelime oyununa gerek yok, kulaklık hijyen ürünü değildir. Bir kesim pis kullanıyor diye çoğunluğun 14 gün hakkını elinden bu gerekçe ile kimse alamaz kanunda da bir yeri yok bu dediğinin. Senin mantıklısı mouse, klavye hatta E.kartı bile hijyen ürününe girer.Kulaküstü kulaklıklar hijyen ürünüdür, ürünü alıp 14 gün pislik içinde kullanıp iade edenler var, neler gördüm bilsen burda kötülemiyoruz kimseyi sağlık herşeyden öncedir.