Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
İster çöpe atar, ister birine hediye eder, ister ikinci el satar kendi bileceği iş.
Benim bu dediklerimden satıcılar zararlı çıksın mı anladın? tabii ki de böyle bir şey ne ima ettim ne de söyledim, iki tarafında, satıcı ve müşterinin hakkını savunuyorum ben.
Elbette çakal satıcılar old. Gibi müşteriler daha doğrusu müşteri denmez onlara çakallar var. Onun konusu açılınca da orada satıcıya savunurum.
Evet haklısın Kendini Çakal Sanan Çok Satıcı Var Kendini Çakal Sanan Çok Müşteri Var Kii Müşteri 10 TL Para Verdi Diye her şey İstediği Gbi Olur Sanıyor...

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Kulak içi kulaklık için yasa varken

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Kulak üstü kulaklık için bir ibare yok hiç bir yerde.Gördüğün üzere thhden olumlu sonuç alanlarda var.
@şahin doğan @ConquerorXIV :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Evet haklısın Kendini Çakal Sanan Çok Satıcı Var Kendini Çakal Sanan Çok Müşteri Var Kii Müşteri 10 TL Para Verdi Diye her şey İstediği Gbi Olur Sanıyor...
Bu dediğini emin ol her gün yaşıyorum, tam olarak dediğin gibi 10 lira veriyor 20 lira veriyor sanki seni satın alıyorlar, çok şımarıklar, 1 liranın lafını yaparlar. Satıcının mağdur old. Bir konu açılırsa Allah beni o konuyu görmekten alı koysun, çok doluyum, ağır yazarım:).

The Semih

80+ Gold
Bu bana cevap yetiştiren arkadaşlar burda boşuna zaman harcıyonuz, Hepiniz E-ticaret işiyle uğraşın ciddiyim sizin gibi namuslu kullanıcıyı düşünenler çok az türkiyede en azından arkamız sağlam olur ürün alırken düşünmeden alırım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
Abicim siz çok safsınız, satıcılar size bunu kanıt olarak atıyor siz de kulaklık buna dahil sanıyorsunuz. Kendi kendinizi dolandırıyorsunuz haberinizi yok. Kulaklık bu maddeye girmez, haklı olucam diye kılıfına uydurmaya çalışmayın satıcıların tuzağı bu madde. Komedisiniz.
Hocam öyle bir derdim yok haklı olursam ne değişecek? Edindiğim bilgiyi aktardım yanlış olduğunu iddia ettiğiniz için kaynak gösterdim. Kulaklık hijyen ürününe giriyor diye geçiyor her yerde belki sadece kulakiçi için geçerlidir veya hiç geçerli değildir bilmiyorum. Fakat üretici firmalar (Samsung Huawei gibi) kulaklıkları hijyen ürünü sayıp iade almıyor bu durumda genel olarak bir dolandırıcılık söz konusu. Şuanki duruma thh çözüm olabilir. Fakat ben yine de Amazon'dan almadığım sürece, thh ile uğraşmamak için, denemelik ürün almayacağım sonuçta ne kadar haklı olsak da hakkımızı alana dek epey zaman geçiyor. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Hocam öyle bir derdim yok haklı olursam ne değişecek? Edindiğim bilgiyi aktardım yanlış olduğunu iddia ettiğiniz için kaynak gösterdim. Kulaklık hijyen ürününe giriyor diye geçiyor her yerde belki sadece kulakiçi için geçerlidir veya hiç geçerli değildir bilmiyorum. Fakat üretici firmalar (Samsung Huawei gibi) kulaklıkları hijyen ürünü sayıp iade almıyor bu durumda genel olarak bir dolandırıcılık söz konusu. Şuanki duruma thh çözüm olabilir. Fakat ben yine de Amazon'dan almadığım sürece, thh ile uğraşmamak için, denemelik ürün almayacağım sonuçta ne kadar haklı olsak da hakkımızı alana dek epey zaman geçiyor. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
al hocam bu da benim kanıtım sana hijyen ürünü saymıyor thh

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    235.3 KB · Hit: 42

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam öyle bir derdim yok haklı olursam ne değişecek? Edindiğim bilgiyi aktardım yanlış olduğunu iddia ettiğiniz için kaynak gösterdim. Kulaklık hijyen ürününe giriyor diye geçiyor her yerde belki sadece kulakiçi için geçerlidir veya hiç geçerli değildir bilmiyorum. Fakat üretici firmalar (Samsung Huawei gibi) kulaklıkları hijyen ürünü sayıp iade almıyor bu durumda genel olarak bir dolandırıcılık söz konusu. Şuanki duruma thh çözüm olabilir. Fakat ben yine de Amazon'dan almadığım sürece, Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Günümüzde hukuk düzgün işlemediğinin firmalar farkında bu yüzden acımasızca politikalar yürütüyorlar, müşteriyi kandırmak en çok yaptıkları çakallıklardan. Kulakiçi içinn de belki durum farklı olabilir ama kulaküstün de araştırdım, hijyen ürününe girmiyor. Dediğin gibi bende kendimi garantiye almak için bazı ürünleri örneğin kulaklık gibi sadece Amazon`dan alıyorum. Bu konuda da kulaklık alırken Amazon dan alın diye, forumda çok mesajım var.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
Günümüzde hukuk düzgün işlemediğinin firmalar farkında bu yüzden acımasızca politikalar yürütüyorlar, müşteriyi kandırmak en çok yaptıkları çakallıklardan. Kulakiçi içinn de belki durum farklı olabilir ama kulaküstün de araştırdım, hijyen ürününe girmiyor. Dediğin gibi bende kendimi garantiye almak için bazı ürünleri örneğin kulaklık gibi sadece Amazon`dan alıyorum. Bu konuda da kulaklık alırken Amazon dan alın diye, forumda çok mesajım var.
Keşke her ürünü satsa bazen mecbur başka yerden alıyorum. Gaming gen mouseye bile hijyen ürünü demişti o zamandan beri emin olana dek ürünün kutusunu açmıyorum.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
öyle yapacak zaten
Aynen öyle, hakkını ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kulak içiydi, iade ettim. Başlıkta yazdığından farklı ürün göndermiş ve ses kalitesi çok kötüydü. İlk önce iadeyi reddetti sonra kabul etti mecbur. Hakkınızı arayın.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Aynen öyle, hakkını ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kulak içiydi, iade ettim. Başlıkta yazdığından farklı ürün göndermiş ve ses kalitesi çok kötüydü. İlk önce iadeyi reddetti sonra kabul etti mecbur. Hakkınızı arayın.
Aynen Hak Aramak Da Suç Oldu Forumda Diğerlerine Göre

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Keşke her ürünü satsa bazen mecbur başka yerden alıyorum. Gaming gen mouseye bile hijyen ürünü demişti o zamandan beri emin olana dek ürünün kutusunu açmıyorum.
kanka bahane buluyorlar işte hijyen ürünü deyip öyle bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom