Aynı satıcıdan zamanında qcy t15 aldım onuda keyfimden sevmediğim için talep açtım ürünü beğenmedim diyerekten adamlar iade aldı sorunsuzca ?Senin satıcın iyilik yapmış sana kulaklık kronik arızalı olmadığı sürece almıyorlar
Jamesdonkey 712 ve 720 kullanıyorum 712 alınır ama 720 alinmazJamesDonkey,GamePower filen alınmaz.
tamam kardeşim herkes yanlış biliyor sen haklısın millet zaten orasından uyduruyor tüm forumlarda bunun konusu açıldı bak oralarada.Sağlık her şeydir diyip kelime oyununa gerek yok, kulaklık hijyen ürünü değildir. Bir kesim pis kullanıyor diye çoğunluğun 14 gün hakkını elinden bu gerekçe ile kimse alamaz kanunda da bir yeri yok bu dediğinin. Senin mantıklısı mouse, klavye hatta E.kartı bile hijyen ürününe girer.
Haklıyım tabii ki de, çoğunluk olunca haklı olunmuyor. Kastettiğin çoğunluk, forumda ordan burdan okuduğunu ezberine alıyor. Hani çoğunluk söyledi ya o zamam doğrudur kafası daha doğrusu bunun adı bağnazlıktırtamam kardeşim herkes yanlış biliyor sen haklısın millet zaten orasından uyduruyor tüm forumlarda bunun konusu açıldı bak oralarada.
O satıcıyı söylede bizde alalım bişeyler hocam adam sanırım namuslu baya, normalde para iadesi yapması için kulaklığın 3 kere arızalı gelmesi gerekiyor.Aynı satıcıdan zamanında qcy t15 aldım onuda keyfimden sevmediğim için talep açtım ürünü beğenmedim diyerekten adamlar iade aldı sorunsuzca ?
tamam kardeşim herkes yanlış biliyor sen haklısın millet zaten orasından uyduruyor tüm forumlarda bunun konusu açıldı bak oralarada.
Müsait olduğumda atarım şuanda internet yok bağlı olduğum da hiçbir şeyi açmıyor garip şekildeO satıcıyı söylede bizde alalım bişeyler hocam adam sanırım namuslu baya, normalde para iadesi yapması için kulaklığın 3 kere arızalı gelmesi gerekiyor.
Bahsettiğimiz yasa 2023 te çıktı..
O yasa yürürlülüğe girmedi.2024'e ertelendi.