Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Can...

80+ Platinum
Senin satıcın iyilik yapmış sana kulaklık kronik arızalı olmadığı sürece almıyorlar
Aynı satıcıdan zamanında qcy t15 aldım onuda keyfimden sevmediğim için talep açtım ürünü beğenmedim diyerekten adamlar iade aldı sorunsuzca ?

The Semih

80+ Gold
Sağlık her şeydir diyip kelime oyununa gerek yok, kulaklık hijyen ürünü değildir. Bir kesim pis kullanıyor diye çoğunluğun 14 gün hakkını elinden bu gerekçe ile kimse alamaz kanunda da bir yeri yok bu dediğinin. Senin mantıklısı mouse, klavye hatta E.kartı bile hijyen ürününe girer.
tamam kardeşim herkes yanlış biliyor sen haklısın millet zaten orasından uyduruyor tüm forumlarda bunun konusu açıldı bak oralarada.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
tamam kardeşim herkes yanlış biliyor sen haklısın millet zaten orasından uyduruyor tüm forumlarda bunun konusu açıldı bak oralarada.
Haklıyım tabii ki de, çoğunluk olunca haklı olunmuyor. Kastettiğin çoğunluk, forumda ordan burdan okuduğunu ezberine alıyor. Hani çoğunluk söyledi ya o zamam doğrudur kafası daha doğrusu bunun adı bağnazlıktır
Sonra ezberindekini buraya yazıyor. Bu konuda yorum yapan 100 kişiden eminim ki 3-5 kişi harici kimse doğru düzgün bu konuda bir araştırma yapmamıştır. Araştırmasını yapan da belli oluyor.

The Semih

80+ Gold
Aynı satıcıdan zamanında qcy t15 aldım onuda keyfimden sevmediğim için talep açtım ürünü beğenmedim diyerekten adamlar iade aldı sorunsuzca ?
O satıcıyı söylede bizde alalım bişeyler hocam adam sanırım namuslu baya, normalde para iadesi yapması için kulaklığın 3 kere arızalı gelmesi gerekiyor.

r4NG3r

80+ Silver
Adsız.png

Can...

80+ Platinum
O satıcıyı söylede bizde alalım bişeyler hocam adam sanırım namuslu baya, normalde para iadesi yapması için kulaklığın 3 kere arızalı gelmesi gerekiyor.
Müsait olduğumda atarım şuanda internet yok bağlı olduğum da hiçbir şeyi açmıyor garip şekilde

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

r4NG3r

80+ Silver
Kulak içi kulaklık için yasa varken

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Kulak üstü kulaklık için bir ibare yok hiç bir yerde.Gördüğün üzere thhden olumlu sonuç alanlarda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom