Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
1.si abilerinle düzgün konuş 2. si sen kapalı kutu ürün alıyorsun satıcı bozuk mu değil mi nereden bilecek arızası varsa garanti veren firma sorumluluğunda
kanka bilmesi değil zaten olay ben bozuk diyorsam bozuktur iade almak zorunda oda allah allah hayırdır ya bozuk olamnsa iade etmem bozuk üğrün iade ediyorum o kadar ve abiis felan ne diyon birşeye itiraz ediyoz diye küçük mü sanıyorsun bizi farkındaysan e devletten yapacam başvuruyu yani yaşım 18 den büyük olayı farklı yerlere çekme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesi tuhaf geldi beğenmedim diyorsun, bozuksa gönder garantiye
kanka ben paramı isitiyorum ürünü değil ki neden garantiye göndereyim allah allah anlamak istemiyorsunuz cidden

şahin doğan

80+ Platinum
kanka bilmesi değil zaten olay ben bozuk diyorsam bozuktur iade almak zorunda oda allah allah hayırdır ya bozuk olamnsa iade etmem bozuk üğrün iade ediyorum o kadar ve abiis felan ne diyon birşeye itiraz ediyoz diye küçük mü sanıyorsun bizi farkındaysan e devletten yapacam başvuruyu yani yaşım 18 den büyük olayı farklı yerlere çekme

kanka ben paramı isitiyorum ürünü değil ki neden garantiye göndereyim allah allah anlamak istemiyorsunuz cidden
Ürün bozuksa olay yine satıcıda değil. Garantiye göndereceksin ürünün bozuk olduğu anlaşılacak. aynı kulaklıkla karşılaştırmışsın ondada sesi aynı. Demek ki ürün bozuk değil. Sana laf anlatana kadar duvara konuşsaydık duvar dile gelirdi.

ConquerorXIV

80+ Gold
Ürün bozuksa olay yine satıcıda değil. Garantiye göndereceksin ürünün bozuk olduğu anlaşılacak. aynı kulaklıkla karşılaştırmışsın ondada sesi aynı. Demek ki ürün bozuk değil. Sana laf anlatana kadar duvara konuşsaydık duvar dile gelirdi.
kendi haline bırak yaşı yetiyormuş ya uğraşsın işte

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
kanka onun kadar değildi ama azcık vardı dedim tamam demek öyle değilmiş ve onun kadar değildi ve üsütüne firma bozuk diyor abi sorun mu var sende ürün zaten diyor bozuk diye neyi daha reddediyonuz bana avukat gibi firma bozuk diyor ben bozmadığıma göre onlar bozuk göndermiş ve ben ürünü değil paramı istiyorum bu kadar

kendi haline bırak yaşı yetiyormuş ya uğraşsın işte
tamam kanka en büyük ağır abi sensin tamam sende çok biliyorsun ya dolandırıcı firmanın avukatlığını yapıyorsun burda

ConquerorXIV

80+ Gold
kanka onun kadar değildi ama azcık vardı dedim tamam demek öyle değilmiş ve onun kadar değildi ve üsütüne firma bozuk diyor abi sorun mu var sende ürün zaten diyor bozuk diye neyi daha reddediyonuz bana avukat gibi firma bozuk diyor ben bozmadığıma göre onlar bozuk göndermiş ve ben ürünü değil paramı istiyorum bu kadar

tamam kanka en büyük ağır abi sensin tamam sende çok biliyorsun ya dolandırıcı firmanın avukatlığını yapıyorsun burda
sana diyorum ki bu ürünü satıcı mı üretti ? bir arızası varsa garantiye gönderirsin değişim yaparlar

r4NG3r

80+ Silver
Kulak üstü kulaklık hijyen ürünü değildir.Öyle olsaydı vatana itopyaya mediamarkta gittiğinde kafana takıp deneyemezdin.Don ile bir tutan arkadaş sen mağazaya gittiğinde don deneyebiliyormusun?

Konuyu açan arkadaş böyle dandik bir satıcıdan almamış olsaydı iadesi yüzde 99 kabul olacaktı.

sana diyorum ki bu ürünü satıcı mı üretti ? bir arızası varsa garantiye gönderirsin değişim yaparlar
Arızası olmak zorunda değil şeklini beğenmedim diyerekde iade edebilir cayma hakkı var yasalar belli.

şahin doğan

80+ Platinum
Firma nerde bozuk diyor onu da anlamadım. Şuan objektif bakış açısına göre sen kulaklığı aldın, beğenmedim ve iade edip paranı almak istiyorsun. iade olmayınca da tutturdun ürün bozuk ürün bozuk.
Ürün bozuksa gönder garantiye ürünün bozuk olduğunu onaylasınlar ondan sonra satıcı iade alır.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
kanka ürünü satan kendisi aracı o diyorum bende iade almak zorunda kanuna göre bide ben paramı istiyorum o zaman her satıcı bozuk ürün satsın senin mantığına göre

ConquerorXIV

80+ Gold
Kulak üstü kulaklık hijyen ürünü değildir.Öyle olsaydı vatana itopyaya mediamarkta gittiğinde kafana takıp deneyemezdin.Don ile bir tutan arkadaş sen mağazaya gittiğinde don deneyebiliyormusun?

Konuyu açan arkadaş böyle dandik bir satıcıdan almamış olsaydı iadesi yüzde 99 kabul olacaktı.

Arızası olmak zorunda değil şeklini beğenmedim diyerekde iade edebilir cayma hakkı var yasalar belli.
kulaklık da hasar çizik bu yasaya giriyor mu ki

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Firma nerde bozuk diyor onu da anlamadım. Şuan objektif bakış açısına göre sen kulaklığı aldın, beğenmedim ve iade edip paranı almak istiyorsun. iade olmayınca da tutturdun ürün bozuk ürün bozuk.
Ürün bozuksa gönder garantiye ürünün bozuk olduğunu onaylasınlar ondan sonra satıcı iade alır.
kanka bak ilk başta ben sesini beğnemdim bozuk olduığunu bilmiyordum daha sonra araştırdım meğersem ürün bozukmuş haberim yoktu ama ben aynı gün talerb yaptığım için değiştiremedim talebi ve öyle olmuyor göndersemde garantiye iade almazlar zaten ürün değişti dicekler

kulaklık da hasar çizik bu yasaya giriyor mu ki
lan çizik felan filan bir şey yok ve adı üsütünde koşulsuz iade

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Bence olay hijyen den dolayı değil tamamen satıcıdan kaynaklı. Ben alışverişi hep Hepsiburada dan yapıyorum tıraş Makinesi aldım kullandım ürün cildimde çok kötü bir kızarıklık yaptı iade ettim satıcısı direkt kabul etti iadeyi.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Onur
Amma uzamış konu herkes bir birine laf yetiştiriyor

Yaşın tutuyorsa git thh şikayet et yaş tutmuyorsa ailene şöyle başvuru yapsınlar bu kadar basit

Top Bottom