Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hakkın Yok Bende Trendyol'da Satıcıyim Kullanılmış Ürünü İade Red Ediyorum Müşteri Ürünü Kötü paketlediyse hasar verdiyse red Ediyorum yani Sonuçta Ürünün Tekrar Satışa Uygun Olması Lazım
Senin bir ürünü tekrar paketleyip sıfır diye satma hakkın yok asıl.

ConquerorXIV

80+ Gold
@F4IRFL4Y sen zaten raijin alarak başta hata yapmışsın fujin alacaktın

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Gruba veletler çökmüş. 14 gün iadenin olayı, koşulsuz iadedir. Ürün arızalı gelse bunu söyleme mecburiyetiniz yok, arkadaşın yaptığı gibi beğenmedim diyip iade edebilir. Ürün arızalı derse, servise süreci ile uğraşacak. Sıfır üründe bunun kadar saçma bir şey olamaz. ayrıca kulaklığı hijyenden dolayı almıyorum yani leke var muhabbeti tamamen ayak yapma böyle bir hakkı yok, paşa paşa iade alacak. Tekrar satış yapılamaz denmiş zaten açılmış bir ürünü geri kapatıp satma hakkı da yok. Etiket sökülmüş şöyle olmuş böyle olmuş bunlar yokuş yapmadır. Satıcı serbest ticaret yapıyor, buna göre kazanıyor, bu riskleri de alacak. T.H.H`ye başvur kazanırsın.
Aynen
Senin bir ürünü tekrar paketleyip sıfır diye satma hakkın yok asıl.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

şahin doğan

80+ Platinum
var kanka bekleyin 2-3 gün thh kazanınca davayı hepiniiz burda kapak edecem göreceksiniz hijyen ürünü felan bekleyins sadece
2-3 günde sonuçlanırsa THH çok şanslısın. 6 Ay yolculuğun kolay gelsin

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Kimin velisisin bilmiyorum ama kulaklık tene temas eden bir ürün..alıp kullanıp iade ediyorum olmuyor ..ister 5 dk ister 1 hafta o ürün hijyene giriyor…kaçtane öreneği var kimse arkadaşa yokuş yapmak için uğraşmıyor örnekleri olduğu için ve başına gelenler yorum yapmış zaten..

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
1679133191893.png

1679133215166.png

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
2-3 günde sonuçlanırsa THH çok şanslısın. 6 Ay yolculuğun kolay gelsin
isterse bi yıl olsun kanka paramı alacam sonuçta firmayıda rezxil edecem böyle bi kanununda olmadığını göreceksiniz sizde

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
lan kanka bak birşeyi denemek için açmam lazım sen bir şey iade edecğin zaman açmıyor musun mecbur
Ürün bozuk değilse hayır aldığım ürünleri araştırır alırım indirimde aldığım urunleri de önce araştırır sonra paketini açarım. İade olacaksa kargo paketini bile yirtmadan gönderirim sorun bende mi bilmiyorum durduk yere velet de olduk.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kimin velisisin bilmiyorum ama kulaklık tene temas eden bir ürün..alıp kullanıp iade ediyorum olmuyor ..ister 5 dk ister 1 hafta o ürün hijyene giriyor…kaçtane öreneği var kimse arkadaşa yokuş yapmak için uğraşmıyor örnekleri olduğu için ve başına gelenler yorum yapmış zaten..
Hijyen ayağına satıcılar hepinizi kandırmış olmasın O. Benim de başıma geldi Endex ile 2 adet kulaklığı iade almak istemediler, paşa paşa iade ettirdim.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
kanka koşulsuz iade hakkım var

şahin doğan

80+ Platinum

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Ömer Murat KARACA
kasa aldım bı sorun çıkmadı facebookda tonlarca 5600 5600x sattılar şıkayet daha ilk defa gördüm
5600 aldık face üzerinden, 1 haftadır fatura bekliyorum adam yok ortada.

Top Bottom