Neler Yeni

Yardım N11 İade Talebim Haksız Yere Reddedildi

Aşşağıdaki Yerlerde Kanıtlar Var Fay Teknolojiden Gamepower Rajin Adlı Kulaklık Sipariş Ettim 10 Martta 13 Martta Elime Ulaştı Ve Sesi Garip Geldi Beğenmediğim İçin İade Ettim Daha Sonra Firma Tabelebi Reddetti Ve Dediğine Göre Ürünü Ben Bomzuşum Zaten İade Oluşturduğum Tarih İle Elime Geçtiği Tarih Aynı Üstüne Üstlük Üstünde İlzer Var Diyor Lan Kulaklığı Denicem Zaten Ne Yapacam Bir Yerimemi Sokacam Tabi İz Olacak Ve Firma Bana Diyorki Etiketi Sökülmüş Lan Ekran Kartı Mı Bu Ne Etiketi Bu Durumda %100 Haklıyım Ne Yapmamı Önerirsiniz Tüketici Hakem Heyetine Gitmeyi Planlıyorum Ne Yapayim
Bu tarz durumlarda amazonu tercih edin hocam harici yerler sıkıntı çıkarıyor maalesef

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Onlarca youtube kanalı inceleme videolarını bu yüzden yapıyor dostum,ürünü iyice incele gör diye.Yoksa senin mantığında bu videoları direkt ignorelayıp sipariş edip edip kulaklık dener insanlar.Hijyen ürünü olmasa savunulabilecek bir yanı olacak fakat kutusunu açıp kullandığın kulaklığı alacak tek firma amazon.
lan abi hijyen ürünü mantığınsa düşünürsek gideyim eticaret firması açam bozuk ürünleri alıp alıp satam sonra iade kabul etmim neden hijyen kardeşim bu ne biçim şey eskiden gittim bnluetoth kulaklık iade ettim android ile uymuyor diye kulağıma sokmama rağmen iade aldılar bide fay teknolojinin ne olduğunu az çok biliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz durumlarda amazonu tercih edin hocam harici yerler sıkıntı çıkarıyor maalesef
şaka gibi ya

Son düzenleme:
lan abi hijyen ürünü mantığınsa düşünürsek gideyim eticaret firması açam bozuk ürünleri alıp alıp satam sonra iade kabul etmim neden hijyen kardeşim bu ne biçim şey eskiden gittim bnluetoth kulaklık iade ettim android ile uymuyor diye kulağıma sokmama rağmen iade aldılar bide fay teknolojinin ne olduğunu az çok biliyoruz

şaka gibi ya
Maalesef sıkıntılı süreç o his vs biliyorum bundan dolayı ben amazonu tercih ediyorum hep bu tarz durumlarda örnek aldığınız model Amazon'da yoksa başka model bakıyorum fakat illaki Amazon'dan alıyorum malum sunduğu hizmet vs baya iyi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Beyler kulaklık hijyen ürünü iade alınma doğru. Yalnız sanırım arkadaşa giden kulaklık zaten bozuk. Fay teknoloji dolandırıcı.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Beyler kulaklık hijyen ürünü iade alınma doğru. Yalnız sanırım arkadaşa giden kulaklık zaten bozuk. Fay teknoloji dolandırıcı.
EVET KANKA SORUNDA O ZATEN BOZUK ÜRÜN GÖNDERMİŞLER

şahin doğan

80+ Platinum
EVET KANKA SORUNDA O ZATEN BOZUK ÜRÜN GÖNDERMİŞLER
Ürün bozuk ise iade ederken bozuk olduğunu söyleseydin. Beğenmeyip iade etmişsin red edilince bozuk diyorsun :monkahmm:
THH başvur sonuç çıkar mı bilmem ama başka yolun yok zaten.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
kasa aldım bı sorun çıkmadı facebookda tonlarca 5600 5600x sattılar şıkayet daha ilk defa gördüm

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Ürün bozuk ise iade ederken bozuk olduğunu söyleseydin. Beğenmeyip iade etmişsin red edilince bozuk diyorsun :monkahmm:
THH başvur sonuç çıkar mı bilmem ama başka yolun yok zaten.
kanka ben bozuk olduğunu bilmiyordum ki o an baktım sesi garip dedim bunun sesi böyledir o zaman sonra bozuk olduığunu anladım ne yapabilirim

kasa aldım bı sorun çıkmadı facebookda tonlarca 5600 5600x sattılar şıkayet daha ilk defa gördüm
daha bi kaç gün önce 750 w psu yerine şarj adaptörü gönderdiler millete

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
:SaD:sD:sa:DsaDSA

Firma haklı hijyen ürününü nasıl alsınlar. Ben mecburmuyum senin kulağının pisliğini almaya. Birde paramı istiyorum diyor. :D :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
:SaD:sD:sa:DsaDSA

Firma haklı hijyen ürününü nasıl alsınlar. Ben mecburmuyum senin kulağının pisliğini almaya. Birde paramı istiyorum diyor. :D :D
Lan Oğlum Siz Manyak Mısınız Aynı Gün Teslim Aldım Aynı Gün Taleb Oluşturdum 10 Dakika Kullandım Ürünü Max Zaten Test Ettim Siz Manyak Mısınız Size Firma Bozuk Ürün Satsın Sonra Siz Deneyin Bozuk Olsun Ama Firma Kullanılmış Desin?

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Lan Oğlum Siz Manyak Mısınız Aynı Gün Teslim Aldım Aynı Gün Taleb Oluşturdum 10 Dakika Kullandım Ürünü Max Zaten Test Ettim Siz Manyak Mısınız Size Firma Bozuk Ürün Satsın Sonra Siz Deneyin Bozuk Olsun Ama Firma Kullanılmış Desin?
yukardakiler sacmalamis ama urunde para iade olmayabilir gercekci olalim aldigin firma pisligin teki maximum urunu degistirirler

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
yukardakiler sacmalamis ama urunde para iade olmayabilir gercekci olalim aldigin firma pisligin teki maximum urunu degistirirler
Anladım Teşekkür Ederim Bakacam Hocam Elime Tekrar Gönderdiler Gelsin Fatura Thh Ye Başvuracam

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Knk seni gayet iyi anladım, bu forumda yası küçük çok kullanıcı var empati yapamayan yaslarına göre mazur gör, senin hatan su olmus kulaklığı direk arızalı kategorisinde göndermeliydin, umduğum gibi değil olarak göndermek bu kullanıcı umduğunu bulamamıs ama baska kullanıcı için uygun olabilir, yani baska kullanıcıya satısı yapılabilir demek. Tüketici hakem heyetine tasımanı tavsiye etmem aldığın ürün gereği hijyen kategorisinde, satıcı firma bunu sana karsı kullanabilir.
Sana tavsiyem garantiye göndermek en iyi bu sekilde sonuç alırsın bundan sonra da ne alırsdan al kutuya minimum düzeyde zarar vererek aç bantlarını kesmek yerine yavasca sökerek aç sahsen ben öyle yapıyorum.

Top Bottom