sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
indirim kodu :NYAZAMA
nerdeyse her kategoride geçerli
nerdeyse her kategoride geçerli
Ürünün asıl fiyatına dikkat.Kodu uygulayınca fiyat arttı la
Adamlar öyle taktik yapmışki her ürüne sepette ayrı fiyat yazmışlar kod kullanmanın mantığı kalmıyorÜrünün asıl fiyatına dikkat.
bence ikinci el al daha ucuza kaliteli bişey bulursunabiler retro kamera almak isityorum bu sizde nasıldır vintage foto çekmek için çok bir kalite istemiyorum https://www.n11.com/urun/hallow-d12307w-56-mp-4k-tasinabilir-dijital-kamera-50305876?magaza=leezsing
daha dün n11 çarkta 1000tl kupon verdi hiç bi şeyde kullanamıyom ama. allah belasını versin şu temunun çark işi bizimkilerin aklına gelmemişti çevirmeden geçemiyomGetir N11'i aldıktan sonra kuponlar cıvıdı. Milleti kandırmak için yalandan kupon veriyor gibi gösteriyor.
aga canon felan var powershott on yıllık kameraya ikinci el 5 10 k arası istiyolaarbence ikinci el al daha ucuza kaliteli bişey bulursun
N11 teklifi muhabbeti çıktı. 100 TL falan indiriyor sepete ekleyince kupon kullandırmıyor. Mesela 500 TL kupon var bana özel kullandırmıyor.Kod ile daha pahalıya geliyor ürünler böyle çakallık olamaz şunları şikayet edemiyor muyuz?