N11’de Samsung Türkiye Mağazası Gibi Gözüken Satıcıdan Kullanılmış Ürün Geldi!

yazo

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba, bu yazıyı benzer mağduriyetleri başkalarının yaşamaması için paylaşıyorum.
N11 üzerinden SamsungTürkiye adlı mağazadan Samsung Odyssey G65B monitör satın aldım. Sayfa üzerinde “resmi mağaza” ibaresi, mavi tik ve Samsung logosu bulunuyordu. Ürünü kurduğumda ekran üzerinde ölü piksel benzeri lekeler ve kirli izler olduğunu fark ettim. Kutudan çıkan ürünün temizliği yapılmamış ve kesinlikle sıfır hissi vermeyen bir durumdaydı.
Samsung destek hattını aradım. Bana bu mağazanın “resmi mağaza olmadığını” söylediler. Sadece servis süreci başlatabileceklerini, iade alamayacaklarını belirttiler. Servisi aradım, ölü piksel sayısı belli bir seviyede değilse müdahale edemeyeceklerini, kirli olup olmamasının ilgilendirmediğini söylediler. Oysa ürün daha yeni elime geçmişti ve cayma hakkımı kullanmak istiyordum.
Faturada mağaza adı olarak “DRK Aksesuar” yazıyor, bu da bambaşka bir firma. Yorumlarını araştırdığımda birçok kişi mağduriyet yaşamış. Ayrıca faturada yazan tutar ödediğimden fazlaydı, bu da ayrı bir hukuki sorun teşkil ediyor.
Mağazaya yazdım, Samsung’u aramam gerektiğini söylediler. Aradım, yardım alamadım. N11’i aradım, sadece “araştıracağız” denildi ama süreç ilerlemiyor. Herkes birbirine yönlendiriyor. Bu süreçte zaman geçiyor ve 14 günlük cayma hakkımı elimden almaya çalışıyorlar gibi hissediyorum.
Tavsiyem: “SamsungTürkiye” adıyla bile olsa mutlaka faturaya bakın, satıcının kim olduğuna dikkat edin. Mağaza görünüşü sizi aldatabilir. Bu süreçte hakkımı yasal olarak sonuna kadar arayacağım.
Umarım bu yazdıklarım başka birine faydalı olur.

Ekler

• samsung.webp
    samsung.webp
    315.3 KB · Hit: 88
  • Ekran görüntüsü 2025-05-10 210320.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-10 210320.webp
    26.6 KB · Hit: 86
  • Ekran görüntüsü 2025-05-10 160221.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-10 160221.webp
    50 KB · Hit: 88
DRK Aksesuar resmi Samsung distribütörü diye biliyorum Samsung Shoptan alışveriş yaparsanız orada da DRK Aksesuar yazar.

0850 644 77 11 ve 444 77 11 ile görüşme sağladım. 2 müşteri hizmetide buranın resmi olarak kendi mağazaları olmadığından iade işlemini başlatamayacaklarını söylemeleri oldu.

Aga hadi drk bilmem ne kandırmaya çalışıyor biz samsunguz diye, ee n11 niye izin veriyor da orda resmi satıcı bilmem ne logosu çıkıyor?
Nasıl denetlemiyor bu satıcıları

• Beğen
Reaksiyonlar: yazo
2 ölü piksel olduğu için servis raporu veremem diyor, N11 ise raporsuz iade başlatmayı kabul etmiyor. Telefonumdan SSD’me, akıllı saatimden beyaz eşyama kadar Samsung kullanıyordum. Ancak bu olay sonrası ne Samsung’a ne de N11 sistemine güvenim kaldı. Bir daha ikisindende alışveriş yapmayacağım, kimseye de önermem. 11 bin TL’me kaldılarsa, yapacak bir şey yok. Bu firmalarla artık işim olmaz.

2 ölü piksel olduğu için servis raporu veremem diyor, N11 ise raporsuz iade başlatmayı kabul etmiyor. Telefonumdan SSD’me, akıllı saatimden beyaz eşyama kadar Samsung kullanıyordum. Ancak bu olay sonrası ne Samsung’a ne de N11 sistemine güvenim kaldı. Bir daha ikisindende alışveriş yapmayacağım, kimseye de önermem. 11 bin TL’me kaldılarsa, yapacak bir şey yok. Bu firmalarla artık işim olmaz.
THH başvurun hocam. Bu ölü piksel mevzusunda her marka işi yokuşa sürüyor yapacak bir şey yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: yazo
6.webp

Bu arada bu olayın olduğu ilk gün ceoya yazdım. Bu mesaj gelmesine rağmen arayıp yardım etmediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri