Neler Yeni

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten devamı gelir kılarsın. Gelmediyse sıkıntı yok namaz kılmaya devam et. Alıştığın zaman namaz vakti geçtiğinde ve sen kılmadığında vicdan azabı çekiyorsun (ben mesela). (geliştirmek isterseniz yorumlara yazın :D)

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten devamı gelir kılarsın. Gelmediyse sıkıntı yok namaz kılmaya devam et. Alıştığın zaman namaz vakti geçtiğinde ve sen kılmadığında vicdan azabı çekiyorsun (ben mesela). (geliştirmek isterseniz yorumlara yazın :D)
bu konuyu neden tekrar tekrar açıyorsunuz hep görüyorum.

Junaiun

80+ Bronze
Teknoloji forumu Din forumuna döndü. 🅰 🅱 😳😳:whistle:😍:cool::love::love::love::whistle::love:

Tebliğ'de mekân önemli değil diye düşünüyorum. ( banyo ve tuvalette de yapmamaya dikkat edelim abdest haaariç )
Müslüman, bukalemun gibi renk değiştirmez.
Müslüman, gittiği ortamı İslam'a uyduran ayarlayan kişidir.

Ama ben sadece konunun açılma nedenini merak ettim.

Son düzenleme:

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Tebliğ'de mekân önemli değil diye düşünüyorum.
Müslüman, bukalemun gibi renk değiştirmez.
Müslüman, gittiği ortamı İslam'a uyduran ayarlayan kişidir.

Ama ben sadece konunun açılma nedenini merak ettim.

Rammstein

80+ Silver
Aleykum selam.
Selamlar yerine Esselamu aleykum demen daha güzel.

Neden bu konuyu açma gereksinimi duydun merak ettim.
Bu yorumu görünce düşündüm de, bizim kendi selam verme kelimemiz bile yok. selam arapça, selamun aleykum arapça, merhaba da arapça.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ya aga tamam müslüman değilsin de adamın yaptığında bişey yok konusunu açmış işte istemiyorsan bakma
Müslüman olmadığımı kim söyledi? Dinimi sorgulamak sana değil bana düşer. Ben teknoloji forumunda böyle konular açılmasından artık bıktığım için o yorumu yazdım.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bu yorumu görünce düşündüm de, bizim kendi selam verme kelimemiz bile yok. selam arapça, selamun aleykum arapça, merhaba da arapça.
Günaydın.
Türkçe dediğimiz dilde arapça ve farsça kelimeler oldukça fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müslüman olmadığımı kim söyledi? Dinimi sorgulamak sana değil bana düşer. Ben teknoloji forumunda böyle konular açılmasından artık bıktığım için o yorumu yazdım.
Cevap vermiyeyim dedimde çok saçmaladın.
O zaman kitap önerisi falanda istemeyelim sonuçta teknoloji forumu.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tamamdır hocam herkesin dini kendine lafım yok. İstediğin dinde olabilirsin ama arkadaşın konusu yanlışsa kaldırılır zaten hahaha attığın için dedim

Top Bottom