Neler Yeni

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten devamı gelir kılarsın. Gelmediyse sıkıntı yok namaz kılmaya devam et. Alıştığın zaman namaz vakti geçtiğinde ve sen kılmadığında vicdan azabı çekiyorsun (ben mesela). (geliştirmek isterseniz yorumlara yazın :D)
Ben din konusunda kimseye karışmıyorum kim ne yaparsa yapsın ben kendime bakarım (müslümanım)

Rammstein

80+ Silver
Günaydın.
Türkçe dediğimiz dilde arapça ve farsça kelimeler oldukça fazla.
Yani günaydın iyi akşamlar falan diyoruz ama merhaba, selam gibi bir kelimemiz yok. Ki çoğu 40+ yazşlı insanlar hayırlı sabahlar diyor ki bu da arapça kökenli, sabahul hayr arapçadaki karşılığı.

majorw0w

80+ Silver
Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten devamı gelir kılarsın. Gelmediyse sıkıntı yok namaz kılmaya devam et. Alıştığın zaman namaz vakti geçtiğinde ve sen kılmadığında vicdan azabı çekiyorsun (ben mesela). (geliştirmek isterseniz yorumlara yazın :D)
Allah kabul etsin abim sabah bir konu açtın forumu birbirine kattın :D Şaka bi yana gerçekten de namaz öyle insanı alıştırıyor ki vakit girdiğinde aynısı ben de oluyor Rabbim her zaman huşu ile namaz kılmayı nasip etsin.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yani günaydın iyi akşamlar falan diyoruz ama merhaba, selam gibi bir kelimemiz yok. Ki çoğu 40+ yazşlı insanlar hayırlı sabahlar diyor ki bu da arapça kökenli, sabahul hayr arapçadaki karşılığı.
Aslında vardırda eski türkçe de falan kullanılmıyordur şuan.

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Müslüman olmadığımı kim söyledi? Dinimi sorgulamak sana değil bana düşer. Ben teknoloji forumunda böyle konular açılmasından artık bıktığım için o yorumu yazdım.
dark mizah yapılsa forumda sevinçten havalara uçarsın ama :D

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Namaza başlamak isteyen adam niye foruma baksın ki?

Rammstein

80+ Silver
dark mizah yapılsa forumda sevinçten havalara uçarsın ama :D
Son zamanlarda sürekli din ile ilgili konu açılıyor. Burası din birliğinin zorunlu olduğu bir yer değil. Kimse kimsenin dinine, diline, zevkine karışamaz. Dolayısıyla bu konular bu forum için en saçma konulardır.

Top Bottom