Neler Yeni

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Lise yazılılarına kaç gün var beyler acil lazım konuyla alakasız ama bunun için konu açılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya sen git çağrı tanere falan gül boş boş dark MziHA gül falan diye konuşma
yaşın tutmaz muhtemelen de 6 yıldır AOG as grubundayım, ne mizahın ne yaşın yeter kardeşim. iyi forumlar sana

VitoScaletta

80+ Gold

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Müslüman olmadığımı kim söyledi? Dinimi sorgulamak sana değil bana düşer. Ben teknoloji forumunda böyle konular açılmasından artık bıktığım için o yorumu yazdım.
Konu dışı bölümü niye var?

T.P.G.

80+ Titanium
Konu dışı bölümü niye var?
Konu dışı diye her önüne gelen konu açamaz. her şeyin bir adabı var. (bu konu için geçerli değil)

O zaman ben gideyim konu dışında arkadaşlar elim 19 20CM çıktı diyeyim nasıl olsa konu dışı? Gideyim ekran kartı fanının içine dönerken elimi soktum diyeyim? Saçmalamayın

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Konu dışı diye her önüne gelen konu açamaz. her şeyin bir adabı var. (bu konu için geçerli değil)

O zaman ben gideyim konu dışında arkadaşlar elim 19 20CM çıktı diyeyim nasıl olsa konu dışı? Gideyim ekran kartı fanının içine dönerken elimi soktum diyeyim? Saçmalamayın
Bir ara "Bacağım kıllandı" diye konu açan vardı o kişiyi hala anlamış değilim.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

Birincisi ben de şöyle böyle yapayım diyeceğine istiyorsan yap. İkinci olarak her şeyin adabı var diyip parantez içinde bu konu için geçerli değil diyorsan niye açıklama gereği duyuyorsun? Üstelik ''Konu Dışı'' ne anlam ifade ediyor onu da düşün biraz. Kurallarda konu dışı bölümünde şunlardan bahsedilmez diye bir kural var mı? İnsanları darlamayın hatalı konu açtıysa uyarısını alır zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle konular için değil.
Niye sen bu forumun neyi olarak karar veriyorsun?

Top Bottom