Neler Yeni

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Verecek cevabın olmayınca soruma soruyla cevap verme. Cevap verebildiğin zaman yaz.
Ben bu forumun birşeyiyim falan demedim, bu forumda üyelerin çoğu bu kadar boş konulardan bıkmış durumda. Forumun seviyesini düşürüyorsunuz.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ben bu forumun birşeyiyim falan demedim, bu forumda üyelerin çoğu bu kadar boş konulardan bıkmış durumda. Forumun seviyesini düşürüyorsunuz.
Forumun seviyesinin düştüğünü göremedim ben öyle düşünüyorsan başka forumda takılabilirsin. Forumun bir şeyiyim demene gerek yok burada insanlara 'yeni geline görümcelik' yapmandan belli oluyor kendini bir şey olarak gösterdiğin.

robin

80+ Silver
Bir yerde duymuştum.
40 gün namaz kıldıktan sonra insanda bağımlılık yapıyormuş.
Harbidende öyle.
Namaz vakti geçerken kılmamış oluyorsam elim ayağım titriyor.
sadece namaz için değil birşeyi 40 (kişiden kişiye değişebilir) gün düzenli yaparsanız, alışkanlık olur.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Forumun seviyesinin düştüğünü göremedim ben öyle düşünüyorsan başka forumda takılabilirsin. Forumun bir şeyiyim demene gerek yok burada insanlara 'yeni geline görümcelik' yapmandan belli oluyor kendini bir şey olarak gösterdiğin.
Ne boş yapıyorsun yahu? Azcık şu forumda takıılsan bu forumun en büyük sorunun bu konu dışı konular olduğunu anlardın. Neyse engelleyip geçiyorum.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bir şey soracağım namaz kıldıktan sonra sizi de hüzün kaplıyor mu ? Böyle nasıl diyeyim ağlayacakmış gibi oluyorum sebepsiz yere. Hani insan günahlarını düşünür korkudan ağlar falan ya yok öyle bir şey bittikten sonra oturup duvara bakıp ağlamam geliyor ciddi ciddi .

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ne boş yapıyorsun yahu? Azcık şu forumda takıılsan bu forumun en büyük sorunun bu konu dışı konular olduğunu anlardın. Neyse engelleyip geçiyorum.
Hahahahaha. Lafını geçiremediklerini engelliyorsun demek anladım. Forum açıldığından beri buradayım ben zaten merak etme. Ben seni engellemiyorum belki mesajlarımı sağda solda görüp düzgün konuşmayı öğrenirsin. Bu arada ben boş yaptıysam sen en önde bayrak sallıyordun unutma :D .

T.P.G.

80+ Titanium
Birincisi ben de şöyle böyle yapayım diyeceğine istiyorsan yap. İkinci olarak her şeyin adabı var diyip parantez içinde bu konu için geçerli değil diyorsan niye açıklama gereği duyuyorsun? Üstelik ''Konu Dışı'' ne anlam ifade ediyor onu da düşün biraz. Kurallarda konu dışı bölümünde şunlardan bahsedilmez diye bir kural var mı? İnsanları darlamayın hatalı konu açtıysa uyarısını alır zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye sen bu forumun neyi olarak karar veriyorsun?
Bu konu için geçerli değil derken boş değil anlamında demiştim yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bu konu için geçerli değil derken boş değil anlamında demiştim yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.
Yok dostum yanlış anlama değil de şöyle bir konu var açıklık getireyim. Şimdi burada her yaştan insan var, insanların merak ettikleri olabilir fikirleri düşünceleri olabilir vs vs. Konu dışı diye bölüm var paylaşmak istemiş paylaşmış. Zaten uygun bir paylaşım değilse bu forumun bir yetkili kadrosu var o konu kaldırılır. Ama belli bir kesim var forumda direk isim vermeyeceğim onlar kendilerini biliyor, forumda hoşlarına gitmeyen bütün konulara gelip polemik yaratıyorlar ve muhalefet oluyorlar. Ben de buna sinir oluyorum. Sanane kardeşim madem hoşuna gitmedi raporla geç demezler mi adama?

T.P.G.

80+ Titanium
Yok dostum yanlış anlama değil de şöyle bir konu var açıklık getireyim. Şimdi burada her yaştan insan var, insanların merak ettikleri olabilir fikirleri düşünceleri olabilir vs vs. Konu dışı diye bölüm var paylaşmak istemiş paylaşmış. Zaten uygun bir paylaşım değilse bu forumun bir yetkili kadrosu var o konu kaldırılır. Ama belli bir kesim var forumda direk isim vermeyeceğim onlar kendilerini biliyor, forumda hoşlarına gitmeyen bütün konulara gelip polemik yaratıyorlar ve muhalefet oluyorlar. Ben de buna sinir oluyorum. Sanane kardeşim madem hoşuna gitmedi raporla geç demezler mi adama?
Burası doğru. Genellikle raporlarım konu goy goy konusuysa bende yapar çıkarım. ama muhalefete gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

Junaiun

80+ Bronze
Bu yorumu görünce düşündüm de, bizim kendi selam verme kelimemiz bile yok. selam arapça, selamun aleykum arapça, merhaba da arapça.

Müslüman isen, '' Esselamu aleykum '' diye selam vermeyi benimsersin ve bizim dersin.
Günaydın tünaydın iyi akşamlar teneke sözlerdir.
Esselamu aleykum altındır.
Hayırlı sabahlar - hayırlı günler - hayırlı akşamlar - hayırlı geceler gümüştür.

Vesselam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,349
Üyeler
167,955
Son üye
mzlutava
Top Bottom