Neler Yeni

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

T.P.G.

80+ Titanium
Müslüman isen, '' Esselamu aleykum '' diye selam vermeyi benimsersin ve bizim dersin.
Günaydın tünaydın iyi akşamlar teneke sözlerdir.
Esselamu aleykum altındır.
Hayırlı sabahlar - hayırlı günler - hayırlı akşamlar - hayırlı geceler gümüştür.

Vesselam.
Başkasının sözlerine teneke diye değer biçmek yanlış bence. Sen neyi altın görüyorsan onu yap dostum ama bence başkasına karışarak yanlış yapıyorsun :)

Rammstein

80+ Silver
Müslüman isen, '' Esselamu aleykum '' diye selam vermeyi benimsersin ve bizim dersin.
Günaydın tünaydın iyi akşamlar teneke sözlerdir.
Esselamu aleykum altındır.
Hayırlı sabahlar - hayırlı günler - hayırlı akşamlar - hayırlı geceler gümüştür.

Vesselam.
Ya müslüman değilsem veya Türkçe bir kelime kullanmak istiyorsam? Nasıl bir zihniyet bu?

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Ne boş yapıyorsun yahu? Azcık şu forumda takıılsan bu forumun en büyük sorunun bu konu dışı konular olduğunu anlardın. Neyse engelleyip geçiyorum.
O zaman konu dışı kaldırılsın. Zaten konu başlığında yazıyor. "İstiyorsan".

melkorr

80+
Uygunsuz davranış
Ne boş yapıyorsun yahu? Azcık şu forumda takıılsan bu forumun en büyük sorunun bu konu dışı konular olduğunu anlardın. Neyse engelleyip geçiyorum.
Millete çok ters cevaplar veriyon Kırarım Senin O Belini Ha Antilop

Rammstein

80+ Silver
Müslüman değilsen OL.
Böyle mi davet ediyorsun insanları dine ha? Hangi kutsal kitapta yazıyor bu şekilde bir davet? Ayrıca dinime karışamazsın istersem Hristiyan istersem Yahudi istersem ateist olurum seni de gram ilgilendirmez. Ayrıca benim dilime de laf söylemeye hakkın yok. Ne demek teneke?

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Böyle mi davet ediyorsun insanları dine ha? Hangi kutsal kitapta yazıyor bu şekilde bir davet? Ayrıca dinime karışamazsın istersem Hristiyan istersem Yahudi istersem ateist olurum seni de gram ilgilendirmez. Ayrıca benim dilime de laf söylemeye hakkın yok. Ne demek teneke?
Çok abartmışsın dostum. Bence unutalım gitsin değmez. Kimsenin kalbi kırılmasın

Junaiun

80+ Bronze

Seni Müslüman etmek bana kalmadı.
Doğruluk sapıklıktan iyice ayrıldı. Ve yaptıklarımız ettiklerimiz bizim ellerimizden.
Hz. Azrail ( üzerine selam ) gırtlağına çöktüğünde anlayacaksın hak din hangisi.

Vesselam.

Rammstein

80+ Silver
Seni Müslüman etmek bana kalmadı.
Doğruluk sapıklıktan iyice ayrıldı. Ve yaptıklarımız ettiklerimiz bizim ellerimizden.
Hz. Azrail ( üzerine selam ) gırtlağına çöktüğünde anlayacaksın hak din hangisi.

Vesselam.
müslüman değilim demediğimi anlayacak kadar aklın var sanıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,341
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom