Agnostik nedirİnanç konusunda herkese saygım vardır. Umarım namaza başlarsınız. (Agnostiğim)
ben 40 günu geçtim ve öyle bur sey olmadj 1 au once trlrar basladim her kılışimda ates basiyor belim agriyor basim donuyordu e kilmayi biraktim kansizlik var biraz hastayim genel olaramBir yerde duymuştum.
40 gün namaz kıldıktan sonra insanda bağımlılık yapıyormuş.
Harbidende öyle.
Namaz vakti geçerken kılmamış oluyorsam elim ayağım titriyor.
Sende yan etki yapmış dodlsmdpdmspskwpslerprğben 40 günu geçtim ve öyle bur sey olmadj 1 au once trlrar basladim her kılışimda ates basiyor belim agriyor basim donuyordu e kilmayi biraktim kansizlik var biraz hastayim genel olaram
allah varmk yokmu bilemeyiz demektirAgnostik nedir
ben bu konuda bir savunma yapmadım ki ?Son zamanlarda sürekli din ile ilgili konu açılıyor. Burası din birliğinin zorunlu olduğu bir yer değil. Kimse kimsenin dinine, diline, zevkine karışamaz. Dolayısıyla bu konular bu forum için en saçma konulardır.
İnsanların dinine karışamayacağınız gibi mizah anlayışınıza da karışamazsınız. Yanlış bulduğunuz konuyu raporlar geçersiniz. Gereksiz tartışma çıkarmazsınız.ben bu konuda bir savunma yapmadım ki ?
Maalesef böyle insanları görüyoruz gerçek hayatta, bir sürü örneklerini gördüm ama inşallah hepimize nasip olur namaz kılmamız.Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten devamı gelir kılarsın. Gelmediyse sıkıntı yok namaz kılmaya devam et. Alıştığın zaman namaz vakti geçtiğinde ve sen kılmadığında vicdan azabı çekiyorsun (ben mesela). (geliştirmek isterseniz yorumlara yazın)
hocam tartışma çıkarmıyorum. burası ne mizah ne din ne siyaset forumu. eğer din'e ne kadar karşı çıkılıyorsa mizaha siyasete de o denli karşı çıkılmalı. adaletli olunmalı. bahsettiğim kişi bu konuda adaletsiz o yüzden ona yazdım.İnsanların dinine karışamayacağınız gibi mizah anlayışınıza da karışamazsınız. Yanlış bulduğunuz konuyu raporlar geçersiniz. Gereksiz tartışma çıkarmazsınız.
Bence din konuları açılması tamamen yanlış. Tartışmaya acayip açık bir konu. Siyaset konusunda çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor o yüzden çok tartışma olmuyor. Mizah da insanları güldürüyor zaten.hocam tartışma çıkarmıyorum. burası ne mizah ne din ne siyaset forumu. eğer din'e ne kadar karşı çıkılıyorsa mizaha siyasete de o denli karşı çıkılmalı. adaletli olunmalı. bahsettiğim kişi bu konuda adaletsiz o yüzden ona yazdım.
Tek bilinenin bilinmezlik olduğunu savunmakAgnostik nedir
ya sen git çağrı tanere falan gül boş boş dark MziHA gül falan diye konuşmadark mizah yapılsa forumda sevinçten havalara uçarsın ama![]()