Neler Yeni

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bir yerde duymuştum.
40 gün namaz kıldıktan sonra insanda bağımlılık yapıyormuş.
Harbidende öyle.
Namaz vakti geçerken kılmamış oluyorsam elim ayağım titriyor.
ben 40 günu geçtim ve öyle bur sey olmadj 1 au once trlrar basladim her kılışimda ates basiyor belim agriyor basim donuyordu e kilmayi biraktim kansizlik var biraz hastayim genel olaram

Mehmet Anıl

80+ Silver

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Son zamanlarda sürekli din ile ilgili konu açılıyor. Burası din birliğinin zorunlu olduğu bir yer değil. Kimse kimsenin dinine, diline, zevkine karışamaz. Dolayısıyla bu konular bu forum için en saçma konulardır.
ben bu konuda bir savunma yapmadım ki ?

Rammstein

80+ Silver
ben bu konuda bir savunma yapmadım ki ?
İnsanların dinine karışamayacağınız gibi mizah anlayışınıza da karışamazsınız. Yanlış bulduğunuz konuyu raporlar geçersiniz. Gereksiz tartışma çıkarmazsınız.

prmdmnn

80+ Bronze
Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten devamı gelir kılarsın. Gelmediyse sıkıntı yok namaz kılmaya devam et. Alıştığın zaman namaz vakti geçtiğinde ve sen kılmadığında vicdan azabı çekiyorsun (ben mesela). (geliştirmek isterseniz yorumlara yazın :D)
Maalesef böyle insanları görüyoruz gerçek hayatta, bir sürü örneklerini gördüm ama inşallah hepimize nasip olur namaz kılmamız. :)

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
İnsanların dinine karışamayacağınız gibi mizah anlayışınıza da karışamazsınız. Yanlış bulduğunuz konuyu raporlar geçersiniz. Gereksiz tartışma çıkarmazsınız.
hocam tartışma çıkarmıyorum. burası ne mizah ne din ne siyaset forumu. eğer din'e ne kadar karşı çıkılıyorsa mizaha siyasete de o denli karşı çıkılmalı. adaletli olunmalı. bahsettiğim kişi bu konuda adaletsiz o yüzden ona yazdım.

Rammstein

80+ Silver
hocam tartışma çıkarmıyorum. burası ne mizah ne din ne siyaset forumu. eğer din'e ne kadar karşı çıkılıyorsa mizaha siyasete de o denli karşı çıkılmalı. adaletli olunmalı. bahsettiğim kişi bu konuda adaletsiz o yüzden ona yazdım.
Bence din konuları açılması tamamen yanlış. Tartışmaya acayip açık bir konu. Siyaset konusunda çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor o yüzden çok tartışma olmuyor. Mizah da insanları güldürüyor zaten.

VitoScaletta

80+ Gold
Lise yazılılarına kaç gün var beyler acil lazım konuyla alakasız ama bunun için konu açılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

dark mizah yapılsa forumda sevinçten havalara uçarsın ama :D
ya sen git çağrı tanere falan gül boş boş dark MziHA gül falan diye konuşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,382
Üyeler
167,967
Son üye
roadson