Berkyozclk
80+ Bronze
ben inanan biriyim sadece namaz kılmıyom bu beni dinden cıkarır mı
bi kız gelmiş sen dinden cıktın musluman deilsin diyip duruyoÇıkarmaz ama günahtır.
İnternette bunun kanıtı var mı ya da kuran da?Art arda sebepsiz yere cumaya gitmezsen kalbin mühürleniyormuş. Öyle biliyorum.
İmam hatipdeki hoca demişti. Bir bakayım yinedeİnternette bunun kanıtı var mı ya da kuran da?
Peygamber (s.a.s.) şöyle buyurmuştur: “Önemsemeyerek üç cumayı terk eden kimsenin kalbini Allah mühürler.” (Ebû Dâvûd, Salât, 209 [1052]; Tirmizî, Cum'a, 7 [500])İnternette bunun kanıtı var mı ya da kuran da?
Bunu diyen kız müslüman+ (plus) falan mı? Millete dinden çıktın demek çok sevap ya.bi kız gelmiş sen dinden cıktın musluman deilsin diyip duruyo
Namaz kılmamak dinden çıkarmaz ama büyük günahlardandır.bi kız gelmiş sen dinden cıktın musluman deilsin diyip duruyo
Bunu diyen kız müslüman+ (plus) falan mı? Millete dinden çıktın demek çok sevap ya.
Takma kafana onları dostum dinden çıkmazsın. Böyleleri sanki cennete gireceği kesinmiş gibi konuşur ama senden daha az ibadet eder yada yaptığını ibadet sanar en basit kanıt insanlara dinden çıktın demesi sen kimsinde karar veriyorsun.
onun inancının oldugunu pek zannetmiyorum ama ailesi namazlarını aksatmayan kişilermişNamaz kılmamak dinden çıkarmaz ama büyük günahlardandır.
Birine yaptığı bir şeyden dolayı sen dinden çıktın denildiğinde ya söylenen kişi yaptığı eylemden gerçekten dinden çıkmıştır ya da yapılan şey gerçekten dinden çıkaran bir şey değilse dinden çıktın diyen kişi asıl dinden çıka olur.
Yani asıl o kız dinden çıkmış oluyor şu halde.
Böyleleri ile en iyisi hiç konuşmamak umursama bile kafanı salla zorlarsada "yapma ya tüh be öyle mi olmuş vah vah" birebir bunu de onu şeyine bile takmadığını anlar kendi konuşmayı bırakır zatenonun inancının oldugunu pek zannetmiyorum ama ailesi namazlarını aksatmayan kişilermiş
bana islamın şartını yerine getirmediğin icin dinden cıkmıssın dedi
bende ailen hacca gitti mi gitmediyse musluman deil ozmn aynı şey dedim
sovup engelledim aga instadan olmustu sohbet yerinde bi tepki vermiş miyimBöyleleri ile en iyisi hiç konuşmamak umursama bile kafanı salla zorlarsada "yapma ya tüh be öyle mi olmuş vah vah" birebir bunu de onu şeyine bile takmadığını anlar kendi konuşmayı bırakır zaten
İslamın şartını yapmamak dinden çıkarmaz ama günah olarak yazılır. Tıpkı bir kurala uymayıp ceza almak gibi.onun inancının oldugunu pek zannetmiyorum ama ailesi namazlarını aksatmayan kişilermiş
bana islamın şartını yerine getirmediğin icin dinden cıkmıssın dedi
bende ailen hacca gitti mi gitmediyse musluman deil ozmn aynı şey dedim
1. Kız seni tanıyor mu?sovup engelledim aga instadan olmustu sohbet yerinde bi tepki vermiş miyim
tanışıyoz olay şöyle olduİslamın şartını yapmamak dinden çıkarmaz ama günah olarak yazılır. Tıpkı bir kurala uymayıp ceza almak gibi.
Sondaki laf mük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. Kız seni tanıyor mu?
2. Tanımıyorsa tanmadığı bir erkeğe neden yazıyor o halde?
3. Tanımadığı birinin derdi onu mu gerdi?