Neler Yeni

Namaz kılmamak dinden çıkarır mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Art arda 3 kere sebepsiz yere cumaya gitmezsen kalbin mühürleniyormuş. Öyle biliyorum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
bi kız gelmiş sen dinden cıktın musluman deilsin diyip duruyo
Bunu diyen kız müslüman+ (plus) falan mı? Millete dinden çıktın demek çok sevap ya.
Takma kafana onları dostum dinden çıkmazsın. Böyleleri sanki cennete gireceği kesinmiş gibi konuşur ama senden daha az ibadet eder yada yaptığını ibadet sanar en basit kanıt insanlara dinden çıktın demesi sen kimsinde karar veriyorsun.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
C Ş
bi kız gelmiş sen dinden cıktın musluman deilsin diyip duruyo
Namaz kılmamak dinden çıkarmaz ama büyük günahlardandır.

Birine yaptığı bir şeyden dolayı sen dinden çıktın denildiğinde ya söylenen kişi yaptığı eylemden dolayı gerçekten dinden çıkmıştır ya da yapılan şey gerçekten dinden çıkaran bir şey değilse dinden çıktın diyen kişi asıl dinden çıkan olmuş olur.

Yani asıl o kız dinden çıkmış oluyor şu halde.

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu diyen kız müslüman+ (plus) falan mı? Millete dinden çıktın demek çok sevap ya.
Takma kafana onları dostum dinden çıkmazsın. Böyleleri sanki cennete gireceği kesinmiş gibi konuşur ama senden daha az ibadet eder yada yaptığını ibadet sanar en basit kanıt insanlara dinden çıktın demesi sen kimsinde karar veriyorsun.
Namaz kılmamak dinden çıkarmaz ama büyük günahlardandır.

Birine yaptığı bir şeyden dolayı sen dinden çıktın denildiğinde ya söylenen kişi yaptığı eylemden gerçekten dinden çıkmıştır ya da yapılan şey gerçekten dinden çıkaran bir şey değilse dinden çıktın diyen kişi asıl dinden çıka olur.

Yani asıl o kız dinden çıkmış oluyor şu halde.
onun inancının oldugunu pek zannetmiyorum ama ailesi namazlarını aksatmayan kişilermiş
bana islamın şartını yerine getirmediğin icin dinden cıkmıssın dedi
bende ailen hacca gitti mi gitmediyse musluman deil ozmn aynı şey dedim

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
onun inancının oldugunu pek zannetmiyorum ama ailesi namazlarını aksatmayan kişilermiş
Böyleleri ile en iyisi hiç konuşmamak umursama bile kafanı salla zorlarsada "yapma ya tüh be öyle mi olmuş vah vah" birebir bunu de onu şeyine bile takmadığını anlar kendi konuşmayı bırakır zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

Berkyozclk

80+ Bronze
Böyleleri ile en iyisi hiç konuşmamak umursama bile kafanı salla zorlarsada "yapma ya tüh be öyle mi olmuş vah vah" birebir bunu de onu şeyine bile takmadığını anlar kendi konuşmayı bırakır zaten
sovup engelledim aga instadan olmustu sohbet yerinde bi tepki vermiş miyim

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
C Ş
İslamın şartını yapmamak dinden çıkarmaz ama günah olarak yazılır. Tıpkı bir kurala uymayıp ceza almak gibi.
Sondaki laf mük. 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

sovup engelledim aga instadan olmustu sohbet yerinde bi tepki vermiş miyim
1. Kız seni tanıyor mu?
2. Tanımıyorsa tanımadığı bir erkeğe neden yazıyor o halde? Bilmiyor mu karşı cinsten biriyle gerekmedikçe konuşamaması gerektiğini.
3. Tanımadığı birinin derdi onu mu gerdi?

Berkyozclk

80+ Bronze
İslamın şartını yapmamak dinden çıkarmaz ama günah olarak yazılır. Tıpkı bir kurala uymayıp ceza almak gibi.
Sondaki laf mük. 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Kız seni tanıyor mu?
2. Tanımıyorsa tanmadığı bir erkeğe neden yazıyor o halde?
3. Tanımadığı birinin derdi onu mu gerdi?
tanışıyoz olay şöyle oldu
mor bi kuran vardı fotosunu çekmiştim eskiden onu foto attım sanki inanıyosun dedi
bende inanıyom ama namaz kılmıyom sadece bayramlarda dedim
oo senin imanlık muslumanlık ggwp dedi

Top Bottom