Neler Yeni

Namaz kılmaya başlayacağım ama içime yediremiyorum

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
benim elestirimde seni ilgilendirmez :D bu kadar kapalı kafada olduğun icin zaman müslümansın
Kapalı kafa... Yan yana gelsek senden daha çok başarım vardır. İnsanların dinine karışan birisinin kafası ne kadar açıktır acaba :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapalı kafa... Yan yana gelsek senden daha çok başarım vardır. İnsanların dinine karışan birisinin kafası ne kadar açıktır acaba :D
Ayrıca ben sana müslümanım diye de bir şey demedim. Ha müslümanım. Ne değişecek?

Narkuc

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
dinini 2 gram elestirdim diye havlayan insandan ne beklenir ki zaten. siz devam ya oruc tutarken sakiz cignemek orucu bozar mi kafasinda ilerlemeye, bundan daha ileriye gidemezsiniz zaten

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
dinini 2 gram elestirdim diye havlayan insandan ne beklenir ki zaten. siz devam ya oruc tutarken sakiz cignemek orucu bozar mi kafasinda ilerlemeye, bundan daha ileriye gidemezsiniz zaten
ya da birisi namaz kılmak istiyor diye havlayan insandan ne beklenir diye değiştirelim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,723
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
insanlar neden bir seye inanmak zorunda hissediyor kendini
İnsanların varoluşsal içgüdüsüdür sorgulamak ve sebep aramak, ister istemez bir yaratıcı arayışında bulunmak çok doğal bir şey. İnsanların inançlarını sorgulamak yerine kendinizi sorgulayın

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,723
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
ya da ulkemizde olduğu gibi insanlari kandırmak ve dizginlemek için kullanılan araç. çoğu müslüman sırf anne babasi müslüman diye öyleler, adama sorsan niye bir dine inaniyorsun kendisi bile bilmiyor.
Tamam kanka en aykırı en doğru sensin

benim elestirimde seni ilgilendirmez :D bu kadar kapalı kafada olduğun icin zaman müslümansın
Başkalarının dini görüşüne ettiğin laf eleştiri değil yargılamaktır, aradaki farkı ayırt edebildiğin zaman seninle münazara yapalım :)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
İnançlı biri değilim de adam zaten kılamıyor yardım istemiș gelip burada kendi inancını millete kakalamaya çalıșıyorsun.Tm kardeșim en ateist sensin en farklı srnsin anladık hadi yallah

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
bir seye inandigimi kim söyledi?
Tanrıya inanmamayı seçerek bașka bir teoriye inanmak da bir inançtır cnm.En farklı sensin tamam kanka kasma anladık hawlisin.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Dostum 1.si kimin neye inandığı seni hiç ilgilendirmez ve konu başlığında kimse senin neye inandığını veya ne düşündüğünü sormuyor şuan kimse senin fikrini merak etmiyor özgürüz ve herkes istediğini yapar istediği dini seçer istediği dini seçen adama da böyle hakaretler edemezsin bu yazdıklarından yaşını tahmin etmemiz çok zor değil zaten belli gidip 2 3 yayıncı izleyip onların gazına gelip burda insanlara hakaret edicek özgüveni kendinde bulmuşsun 2. si eleştiri hakaretler eşliğinde yapılmaz eleştiri sunmak ve hakaret etmek farklı şeylerdir bunuda öğrenmeni tavsiye ederim sana büyüdükçe daha da iyi anlayacaksın zaten..

Senin vardığın noktayı da görüyoruz ayrıca inancın ne bilmiyorum umrumda da değil ama kendini herkesten üstün görüp,kendi inancını herkesten üstün görüp insanların inanç ve değerlerine hakaret edicek kadar seni aciz göstericek bi yapıda davranıyorsun insanlara

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Konu sahibine: Sıkıntını anlamadım pek. Biraz daha açıklayıcı olur musun?

Top Bottom