Neler Yeni

Nano cam vs Temperli cam vs Seramik cam

PENUMBRA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim SARAÇ
Bütçe
1000
Merhaba iyi sosyaller,

Yakın zamanda bir iPhone 11 aldım ama bu zaman kadar hiçbir ekran koruyucusu almadığım için kararsız kaldım. Birkaç video izlediğim de bazıları temperli kalın cam diyor bazıları nano bazıları seramik. Benim için ekran koruyucusunun çizilmesi gibi bir önemi yok ekran kırılmasına karşı en iyi şekilde koruması benim için daha önemli. Marka ve seçenek önerirseniz sevinirim. Kılıf için de önerilerinizi bekliyorum.

Ek olarak içinden şarj adaptörü çıkmadığı için 20W şarj adaptörü alınır mı? yoksa orijinal şarj adaptörü (5W) ile Spigen şarj kablosu ile devam mı etmeliyim? saatlerce oyun vs oynarken hızlı şarj zarar verir diye düşünüyorum konu hakkında yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Ekran koruyucuları 2 ye ayrılır. İnce ve kalın. 2 türde ekranı kırılmaktan korumuyor.
Piyasada sağlamlığa dair alabileceğin en iyi ekran koruyucu Buff'dır. Buff al geç.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Merhaba iyi sosyaller,

Yakın zamanda bir iPhone 11 aldım ama bu zaman kadar hiçbir ekran koruyucusu almadığım için kararsız kaldım. Birkaç video izlediğim de bazıları temperli kalın cam diyor bazıları nano bazıları seramik. Benim için ekran koruyucusunun çizilmesi gibi bir önemi yok ekran kırılmasına karşı en iyi şekilde koruması benim için daha önemli. Marka ve seçenek önerirseniz sevinirim. Kılıf için de önerilerinizi bekliyorum.

Ek olarak içinden şarj adaptörü çıkmadığı için 20W şarj adaptörü alınır mı? yoksa orijinal şarj adaptörü (5W) ile Spigen şarj kablosu ile devam mı etmeliyim? saatlerce oyun vs oynarken hızlı şarj zarar verir diye düşünüyorum konu hakkında yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
bütçe varsa adaptör olarak hızlı bi adaptör alabilirsiniz hızlı şarj büyük bi nimet, oppo reno 5 lite var 30 dkda pilin büyük bi kısmı doluyor çok iyi olay

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,675
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Nano.

PENUMBRA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim SARAÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe varsa adaptör olarak hızlı bi adaptör alabilirsiniz hızlı şarj büyük bi nimet, oppo reno 5 lite var 30 dkda pilin büyük bi kısmı doluyor çok iyi olay
Ama oyun oynarken şarj edeceğim için 5W mı kullanmalıyım 20W mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ekran koruyucuları 2 ye ayrılır. İnce ve kalın. 2 türde ekranı kırılmaktan korumuyor.
Piyasada sağlamlığa dair alabileceğin en iyi ekran koruyucu Buff'dır. Buff al geç.
s20 fe de buff önerir misiniz ?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
Hocamın dediği gibi buff iyidir sağlamdır, ben alacağımda stok yoktu spigen almıştım çok memnunum iz yok ve çok kaygan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Hocamın dediği gibi buff iyidir sağlamdır, ben alacağımda stok yoktu spigen almıştım çok memnunum iz yok ve çok kaygan.
buff lara baktım bu model için bulamadım. spigen larda aşırı pahalı

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
hocam telefonculardan alıcaksan en ucuzunu al daha f/p en azından. nerdeyse hepsi aynı sadece dıştan görüntüsü değişiyor diye fiyatlarını yükseltiyorlar düz cam 20, seramik 100, hayalet 150 benim bulunduğum şehirde iphone kırılmaz cam fiyatları telefoncularda. android bir telefon için gitsen daha ucuz fiyat çekiyorlar. bende uzun bir süre çalıştım. kendi telefonumda en ucuzu var. maksat telefonun camı ufak darbelerde zarar görmesin, çizilmesin değil midir zaten. sert darbelerde 1.5-2mm cam nasl koruyucak zaten....

Top Bottom