Nargile konusu hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi hangisini almalıyım?

Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar ben 2, 2.5 yıldır nargile içiyorum ve kendi takımımı alıcam artık evet biliyorum biraz erken oldu : D. 9000 lira bütçem var sizce ne almalıyım? Hem tat hem de duman açısından tatmin edici kaliteli malzemeye sahip olan güzel bir takım almak istiyorum. Kalitesiz şeyler önermeyin flashbang gibi, cidden almışken iyi bir şey almak istiyorum. Cevap verenler için teşekkürler şimdiden.

hangi aroma kullanıyorsun genelde pastane tatları fresh nakla kapi çift elma veya fresh tatlar.?

Ben şuan folyosuz ızgara, metal marpuç ve bor lüle kullanıyorum markası mr eds çok memnunum tavsiye ederim.
şişem çok eski. Tahliyem sağlam diye değiştirmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi sitesinden baktım da ben daha 2 3 ay önce almış olmama rağmen fiyatı 3x yapmış sitesinden alma fiziksele bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.mreds.com.tr/mr.fire-kozluk-celik 350-400 e almıştm

hangi aroma kullanıyorsun genelde pastane tatları fresh nakla kapi çift elma veya fresh tatlar.?
Black leaf, manthera ve dozajın dark tütünlerini içiyorum genelde, meyveli içerim yani genel olarak. Cappucino, üzüm nane, anason içeceğim zaman diğer takımımda yaparım bakır takımım var.

başka bilgisi olan yok mu

Çelik takım işini haylı görür eds deki 4 5 k lık takım okeydir bence ama gidip yüzyüze al daha uyguna gelir.

Geri