Neler Yeni

NASA,James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen ilk renkli görüntüleri yayınla

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,409
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Dünyanın eğimini uçakların çıktığı yükseklikle gördüysen aferin sana. Matematik bunun imkansız olduğunu söylüyor. Attığım videoyu izlemediğin belli oldu. Tam bu konuyu açılıyordu. "uçakların gittiği irtifada eğimin belli olması imkansızken insanlar eğim gördüğüne yemin edecek derecede inanıyorlar" diye bir şey söylüyordu. Bunu tescilledin şuan
20.000 ft yüksekliğe çıkmayan insan bunu iddia edebilir, orada çekim yapacak kadar dayanıklı lensler balık gözü olduğu için olduğundan daha da eğimli gösteriyor oradan çekilen videolar. Umarım bu tür komplo teorilerini savunmayı bırakırsınız. Daha da uzatmak istemiyorum, siz inanmak istediğiniz şeylere inanıyorsunuz çünkü. Konu kapatılsın da cahil kelimesini hakaret olarak algıladıysanız özür dilerim, niyetim hakaret babında kullanmak değildi. İyi akşamlar, esenlikle kalın

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
20.000 ft yüksekliğe çıkmayan insan bunu iddia edebilir, orada çekim yapacak kadar dayanıklı lensler balık gözü olduğu için olduğundan daha da eğimli gösteriyor oradan çekilen videolar. Umarım bu tür komplo teorilerini savunmayı bırakırsınız. Daha da uzatmak istemiyorum, siz inanmak istediğiniz şeylere inanıyorsunuz çünkü. Konu kapatılsın da cahil kelimesini hakaret olarak algıladıysanız özür dilerim, niyetim hakaret babında kullanmak değildi. İyi akşamlar, esenlikle kalın
Bende son cevabımı yazayım o zaman. Kıtalar arası uçuş yaptım. Haliyle bir yolcu uçağının çıkabileceği en yüksek seviyelerde bende inceledim eğimi. Ancak göremedim. Ben bu söylemlerimi aykırı olmak için, ilgi çekmek için, kendimi havalı göstermek için felan söylemiyorum. Bunları yapacak bambaşka ve gerçekten aykırı olacak, gerçekten ilgi çekecek veya gerçekten havalı gösterecek şeyler var. Benim amacım insanların sorgulamaya fırsatı olmayan zamanlarda öğretilen bilgilerin şimdiki zamanlarda sorgulamasını sağlamak. Dünyanın düz olup olmadığını bilmiyorum. Sadece böyle düşünüyorum. Çünkü iki tarafa da eşit şekilde yaklaşarak yaptığım kendi gözlemlerimde bunu yakın gördüm. İlkokulda bize öğretilen şey gemiler ufukta yaklaşırken ilk önce bacası görünür sonra gövdesi görünür denmişti. Bu düşünüldüğü zaman mantıklı geliyor. Ama gidip ufukta sadece bacası görünen hatta ufukta hiçbir gemi gözükmeyen yere yeteri kadar Zoom yapıldığında o geminin gözüktüğüne şahit oldum. Ben bir şeye bağlı kalarak yaşamıyorum. Gerçekten dünyadaki eğimi görsem, gerçekten dünyanın geoid olduğu hakkında kendim bir olguyla karşılaşırsam dünyanın geoid olduğunu savurunum. Size de iyi akşamlar dilerim esenlikle kalın
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
neyse iyi akşamlar dilerim
Hocam bu videonun yalan olduğu ortaya çıktı. Doğru bilgiye ulaşmak zor

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami

Top Bottom