Neler Yeni

NASA,James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen ilk renkli görüntüleri yayınla

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Heath Ledger

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Heath Ledger

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Benim fikirlerle konuşuyorum sen hakaretlerle konuşuyorsun. Seviyeni belirliyorsun
Fikirlerinin bir dayanağı yok, hiçbir soruma akılcı bir cevap vermedin şimdi de hakarete uğradığını iddia edip mağdura yatarak haklı çıkmaya çalışıyorsun.. Psikolojik sorunların olduğunu düşünüyorum dostum bir destek alman önerim olacaktır.
download.jpeg

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sen adamsın kardeşim. Bunlar karşısındakini dinlemeden yapıştırır cahil sıfatını
Attığın videonun tamamını izledim, savunduğun fikirleri de inceledim teker teker. Hiçbiri akılcı değil, mantıklı da değil. Kendinizi kandırmaya devam edin, iyi günler

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Heath Ledger
Fikirlerinin bir dayanağı yok, hiçbir soruma akılcı bir cevap vermedin şimdi de hakarete uğradığını iddia edip mağdura yatarak haklı çıkmaya çalışıyorsun.. Psikolojik sorunların olduğunu düşünüyorum dostum bir destek alman önerim olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Keşke eskiden sorgulama yeteneğin yokken sana öğretilen şeyleri şimdi sorgulayabilsen. Sen ne yaptın da dünyanın geoid olduğunu savunuyorsun? Başkalarının yayınladığı şeylere destek çıkıyorsun sadece

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Keşke eskiden sorgulama yeteneğin yokken sana öğretilen şeyleri şimdi sorgulayabilsen. Sen ne yaptın da dünyanın geoid olduğunu savunuyorsun? Başkalarının yayınladığı şeylere destek çıkıyorsun sadece
Dostum hava harp astubaylığı da dahil olmak üzere çoğu askeri faaliyette bulundum bizzat uçarak dünyanın en azından yuvarlak bir şekli olduğunu görebilecek yüksekliğe çıktım. Sen ne yaptın da dünyanın düz olduğunu iddia ediyorsun?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Heath Ledger
Attığın videonun tamamını izledim, savunduğun fikirleri de inceledim teker teker. Hiçbiri akılcı değil, mantıklı da değil. Kendinizi kandırmaya devam edin, iyi günler
İzleyip de bir ışık göremediysen amenna ancak izlediğini sanmıyorum. Çünkü o konu altına yazdığın soruların cevabını alırdın

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
dünyanın küre olduğuna dair bilgiler var, ona inanıyor ve cahil değilsin fakat başka birisi düz olduğuna dair bilgilerle onu savunuyor ve cahil oluyor ikinizinde farklı bilgileri var fakat sen cahil olmuyorsun

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İzleyip de bir ışık göremediysen amenna ancak izlediğini sanmıyorum. Çünkü o konu altına yazdığın soruların cevabını alırdın
İzledim dostum, ilk 10 dakikadan sonra saçmalamaya başladı

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Heath Ledger
Dostum hava harp astubaylığı da dahil olmak üzere çoğu askeri faaliyette bulundum bizzat uçarak dünyanın en azından yuvarlak bir şekli olduğunu görebilecek yüksekliğe çıktım. Sen ne yaptın da dünyanın düz olduğunu iddia ediyorsun?
Dünyanın eğimini uçakların çıktığı yükseklikle gördüysen aferin sana. Matematik bunun imkansız olduğunu söylüyor. Attığım videoyu izlemediğin belli oldu. Tam bu konuyu açılıyordu. "uçakların gittiği irtifada eğimin belli olması imkansızken insanlar eğim gördüğüne yemin edecek derecede inanıyorlar" diye bir şey söylüyordu. Bunu tescilledin şuan

Top Bottom