Dini ve inkilabı az biraz çalışsan fullersin zaten. Türkçeyi biraz çalış. Eksik konun varsa onu bitir. Matematik yetişmez zaten ama yinede biraz dene. Fende birkaç konuya bak. Zaten 2. dönem çıktı yanlış bilmiyorsam. Fenden 5-10 yapıp sözeli fuller ya da fulle yakın yaparsan rahatlıkla geçersin.Mesela yarınki rutinimi size bırakıyorum nasıl yapmalıyım derslere gelirsek Türkçede sadece paragraf çözüyorum denemelerde 12d altına düşmüyor 15 yaptım en fazla din kültürü 8d falan oluyor inkılap Bi ara çok iyiydi fulluyodum sonra iyi diye Bi boşladım çok kötü şuan İngilizce de çok kötü denemelerde hiç çözüyorum bile yada 2 tane falan çözüyorum matematik hiç bilmiyorum fen de çok az
250 almak istiyorsan şimdi konuları az da olsa tekrar etmen lazım forumda kalma bugün sanırım lgs yarınPazar günü lgs ye gireceğim bugüne kadar kitap yüzü açmadım dershaneye gidiyorum şuana kadar en yüksek deneme sonucum 257 abim benden o kadar ümitsizki lgs den 250 al İPhone 14 alacağım dedi ne yapsam 250 alırım şuan kendimin lgs de 200 220 alıcağımı düşünüyorum
la full boş bırakanlar 200 alıyo zaten nası 200-220 alacağını düşünüyonPazar günü lgs ye gireceğim bugüne kadar kitap yüzü açmadım dershaneye gidiyorum şuana kadar en yüksek deneme sonucum 257 abim benden o kadar ümitsizki lgs den 250 al İPhone 14 alacağım dedi ne yapsam 250 alırım şuan kendimin lgs de 200 220 alıcağımı düşünüyorum
Teogda 120 soru vardı ve daha zordu.o teog işte
Daha mı zorduTeogda 120 soru vardı ve daha zordu.
Farketmiyor dostum. 90 soruda 20'lerde net yapan biri 120 soruda ne yapabilecek ? Bir zahmet giriyorsanız da çalışın.Daha mı zordu
İşte buna arka tarafımla gülerim
Kanka ortaokul notların nePazar günü lgs ye gireceğim bugüne kadar kitap yüzü açmadım dershaneye gidiyorum şuana kadar en yüksek deneme sonucum 257 abim benden o kadar ümitsizki lgs den 250 al İPhone 14 alacağım dedi ne yapsam 250 alırım şuan kendimin lgs de 200 220 alıcağımı düşünüyorum
yapma ama kanka soruları karşılaştır istersen yani konuyu öğrenirken hocanın tahtaya yazdığı sorular çıkıyordu teogda yeni nesil sorular çok daha zor ben 450 küsür yaptım ama teogda net fullerdimTeogda 120 soru vardı ve daha zordu.
kanka ben 1 hafta çalıştım(çalıştığım hiç bir şey çıkmadı) ama 310 puan yaptım gittiğinde zamanın çok az olacak hızlı çöz soruları, zamanım yetmediği için inigizceye hiç bakmadım matematiktden -1 netim vardı ama fenim iyidi sende feni fullemeye çalış kolay zaten fenPazar günü lgs ye gireceğim bugüne kadar kitap yüzü açmadım dershaneye gidiyorum şuana kadar en yüksek deneme sonucum 257 abim benden o kadar ümitsizki lgs den 250 al İPhone 14 alacağım dedi ne yapsam 250 alırım şuan kendimin lgs de 200 220 alıcağımı düşünüyorum
Olabilir, ben gireli 8 yıl olduğu için tam hatırlamıyorum.yapma ama kanka soruları karşılaştır istersen yani konuyu öğrenirken hocanın tahtaya yazdığı sorular çıkıyordu teogda yeni nesil sorular çok daha zor ben 450 küsür yaptım ama teogda net fullerdim