Neler Yeni

Nasıl Bir Koltuk Almalıyım?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Günde en az 3-4 saat pc basında oluyorum. fileli, kısa belli olan bi koltugum var 2-3 sene once almıstım. bel kısmında filenin geçirildigi bölüm plastikti ve esneye esneye ortası kırıldı. simdi yeni bir koltuk arayısındayım. exvegaya bakıyordum fena gozukmuyordu, forumlarda okudugum kadarıyla satış sonrası hizmetleri sınıfta kalmış. yine piyasadaki bikac markanın koltuklarına baktım ama genel olarak koltuklar icin acılan forumların çogunda 'oyuncu koltugu almayın rahat degil' gibisinden bi söylem var. oyuncu koltugu, fileli ofis koltugu, makam koltugu arasından en az 2 sini denemiş olanlar bi genel yorum yapabilirmi aklımda bisey oluşması acısından? 5 bin tl bütcem var ama x tl daha koy karsılıgını alırsın dediginiz bir koltuk varsa yine atabilirsiniz. ergonomik olması önceligimdir. simdiden tesekkurler. 81kg 1.80

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Deniz Bulut
Günde en az 3-4 saat pc basında oluyorum. fileli, kısa belli olan bi koltugum var 2-3 sene once almıstım. bel kısmında filenin geçirildigi bölüm plastikti ve esneye esneye ortası kırıldı. simdi yeni bir koltuk arayısındayım. exvegaya bakıyordum fena gozukmuyordu, forumlarda okudugum kadarıyla satış sonrası hizmetleri sınıfta kalmış. yine piyasadaki bikac markanın koltuklarına baktım ama genel olarak koltuklar icin acılan forumların çogunda 'oyuncu koltugu almayın rahat degil' gibisinden bi söylem var. oyuncu koltugu, fileli ofis koltugu, makam koltugu arasından en az 2 sini denemiş olanlar bi genel yorum yapabilirmi aklımda bisey oluşması acısından? 5 bin TL bütcem var ama x TL daha koy karsılıgını alırsın dediginiz bir koltuk varsa yine atabilirsiniz. ergonomik olması önceligimdir. simdiden tesekkurler. 81kg 1.80
Uppppp

Ysuflix

80+ Gold
hawkta indirim vardı ona bak hocam 3600 tl fab serisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
hawkta indirim vardı ona bak hocam 3600 TL fab serisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga alasım var da durduk yerde masrafa girmek de istemiyorum. Bak, ben kullandım alınır kesinlikle diyosan alacam bi tane :ROFLMAO: fab serisinde bu v2 v4 işte renk vs. kaliteye etki ediyo muyoksa hepsi aynı sadece tasarımları mı farklı

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
hawkta indirim var kaçırmayın bende hawk fab v4 kullanıyorum öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,043
Üyeler
166,144
Son üye
poseidon05
Top Bottom