- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyun dan ayrıştırıcak bir şey bulmalıyız ki" bundan çakmışlar" demesinlerShadow of mordor oyunu bu yaa
Bu oyun dan ayrıştırıcak bir şey bulmalıyız ki" bundan çakmışlar" demesinlerShadow of mordor oyunu bu yaa
Açık dünya ve zombi ikisi beraber şahane olur the walking dead tadında dizi gibi oyunHerkese merhaba,bir oyun oynucak olsanız o oyunun konusu ne olurdu
Zombi?
Açık dünya?
MMO FPS?
Sstretaji?
Yada daha önce yapılmayan bir kategori?
Oradaki arabaların ve araba efektlerini de ekleyelimForza Horizon ama arabadan inme gibi bi mevzu olmasını da isterdim
Açık dünya, zombi, strateji birleşşe mükemmel ötesi olur benceAçık Dünya çok hoşuma gidiyor
walking dead oyunuda çok iyiydi hikayesini çok beğenmiştim o tarz bir hikaye serbest oynanışlı bir oyunda olsa çok iyi olurduAçık dünya ve zombi ikisi beraber şahane olur the walking dead tadında dizi gibi oyun
Aynen eğer böyle bir oyun olursa ve reklamıda iyi yapılırsa herkes oynarAçık dünya, zombi, strateji birleşşe mükemmel ötesi olur bence
Days gone.Açık dünya, zombi, strateji birleşşe mükemmel ötesi olur bence
KeşkeAynen eğer böyle bir oyun olursa ve reklamıda iyi yapılırsa herkes oynar
Açık dünya havasını düzgün veremiyor grafikleri kötü hikayesini beğenmedimDays gone.
Hatta açık dğnya değilKeşke
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açık dünya havasını düzgün veremiyor grafikleri kötü hikayesini beğenmedim
Kıyamet seneryosu ? Bunu sevdimDays gone.
Herkese merhaba,bir oyun oynucak olsanız o oyunun konusu ne olurdu
Zombi?
Açık dünya?
MMO FPS?
Sstretaji?
Açık dünya + RoleplayHerkese merhaba,bir oyun oynucak olsanız o oyunun konusu ne olurdu
Zombi?
Açık dünya?
MMO FPS?
Sstretaji?